Luksus med spektakulær utsikt


Storfjord er et luksushotell som ligger idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset, kun 30 minutter med bil fra Ålesund. Hotellet står på en skogkledd åsside med spektakulær utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene. Som gjest vil du oppleve oppmerksomheten som er lagt i alle detaljer. Et sted for inspirasjon hvor norske tradisjoner møter moderne design og komfort. Romslig luksus er standard for alle rom, alle med spektakulær utsikt over Storfjorden, tunet eller omkringliggende skog. Ta inn den vennlige atmosfæren i det familieeide hotellet, et sted hvor ro og hvile dominerer.

Der hvor hotellet møter skogen finner du hotellets velvære. Følg stien og stig inn i en fredfull oase av deilige lukter og delikat interiør. Hver kveld presenteres en ujålete gourmetopplevelse for gjestene i hotellets restaurant. Kjøkkenet er stolt av å kun benytte det beste av lokale råvarer som fersk sjømat og nyskutt vilt fra omkringliggende sjø og skog.

Storfjord inviterer deg til å utforske de vakre omgivelsene og kommer gjerne med forslag til fine turer og mektige opplevelser. En reise på Sunnmøre vil ta deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på som isbreer, fossefall, trange dalfører, dype fjorder og det mektige tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Ta en velfortjent pause i hotellets lavvo eller i bukta ved fjorden. Du er alltid velkommen til å låne sykler, kajakker eller hotellets egen båt. Vandre langs skogstier eller ta en tur til et nærliggende fjell. Hotellet har egne båter som kan ta deg med på båttur til fjordene. Besøk historiske fjellgårder og la hotellet guide deg gjennom det som regnes som mange av Norges mektigste naturopplevelser.