HERDLA

Bryllup og selskapslokaler på Biologen

Selskapslokaler i vakre omgivelser


Biologen er ditt varme og rause vertskap for store og små begivenheter, med lokaler tilpasset alt fra bryllup til bursdag, jubileum, julebord, konfirmasjon, dåp og andre feiringer. Lokalisert kun 45 minutter fra Bergen i idylliske omgivelser helt nord på Askøy, byr Biologen på flotte lokaler for opptil 70 gjester.

Et moderne kjøkken

Med beliggenhet ytterst i havgapet på Askøy er dette stedet for deg som ønsker unikt naturlandskap, og fra hotellets takterrasse ser du både Hjeltefjorden og Herdlefjorden.

Restauranten ble elegant oppgradert i 2022, og har videre plass til 70 gjester.

I andre etasje har hotellet i tillegg tre mindre selskapslokaler med plass til henholdsvis 8, 20 og 25 personer ved langbord. Dette kan også gjøres om til et større lokale med plass til opptil 60 personer. Her har du også balkong med havutsikt.

Biologen er også lidenskapelig opptatt av å høste det naturen har å by på, hvorav kjøkkenet legger sin sjel i å gi deg en ekte, tradisjonsrik og moderne matopplevelse basert på lokale råvarer i sesong. Dere er også hjertelig velkommen inn i hotellets vinkjeller hvor dere også kan delta på vinkurs.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!