HERDLA

Bryllup og selskapslokaler på Biologen

Selskapslokaler i vakre omgivelser


Biologen er ditt varme og rause vertskap for store og små begivenheter, med lokaler tilpasset alt fra bryllup til bursdag, jubileum, julebord, konfirmasjon, dåp og andre feiringer. Lokalisert kun 45 minutter fra Bergen i idylliske omgivelser helt nord på Askøy, byr Biologen på flotte lokaler for opptil 70 gjester.

For store og små anledninger

Med sin beliggenhet ved havgapet på Askøy, tilbyr Biologen et unikt naturlandskap som gir en uforglemmelig bakgrunn for dine begivenheter. Fra takterrassen på hotellet kan du nyte panoramautsikten over Hjeltefjorden og Herdlefjorden, og la den vakre naturen omfavne dine gjester.

I andre etasje har hotellet i tillegg tre mindre selskapslokaler med plass til henholdsvis 8, 20 og 25 personer ved langbord. Disse kan også kombineres for å skape et større lokale som kan romme opptil 60 personer, og her kan du nyte frisk havluft på balkongen med en vakker havutsikt. Restauranten ble elegant oppgradert i 2022, og har videre plass til 70 gjester.

Biologen er lidenskapelig opptatt av å høste gavene fra naturen, og vårt kjøkken legger sin sjel i å tilby en ekte, tradisjonsrik, og moderne matopplevelse basert på lokale sesongbaserte råvarer. Dere er også hjertelig velkommen inn i hotellets vinkjeller hvor dere også kan delta på vinkurs.

Går du med giftemål i tankene er hotellets bryllupspakke skapt for å gjøre den mest spesielle dagen i ditt liv enda mer uforglemmelig.

Bryllupspakke inkluderer:

  • Velkomstsnacks
  • En deilig 3-retters middag skreddersydd etter dine ønsker
  • Lokalleie inkludert hvite duker, tøyservietter og stemningsfulle lys, samt vakre blomsterdekorasjoner
  • Muligheten til å ta med dine egne kaker, samt en deilig kaffe- og tebuffet

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!