God mat og drikke i ikoniske omgivelser


Et hundre år gammelt restauranthus er vekket til live igjen i ny drakt. Bygget har fått masse kjærlighet, og vi lover å forvalte det med omtanke og respekt de neste hundre år. Med den fineste utsikten i hele Bergen er ambisjon at Fløirestauranten skal være det naturlige møtepunkt for alle Bergensere, og alle tilreisende.

Det nye Brasseriet har en folkelig, avslappet atmosfære og herlig lokalmat. I Peisestuen kan man nyte en god drink basert på råvarer laget av det som følger med naturen og årstiden. Kle deg opp i finstasen og opplev en 10-retters sansemeny på Schou (åpner høsten 2024). Eller dropp innom uteserveringen for å nyte livet, byen og utsikten med noe godt å spise og drikke. Fra ToppFløyen får man byens beste utsikt. Dette er stedet for å feire livets (og arbeidslivets) mange begivenheter.

Menyene er en hyllest til sesongbaserte råvarer fra fjell og fjord. Råvarer med sterk lokal forankring. På samme måte som Destinasjon Fløyen har til hensikt å få de besøkende til å nyte naturen og mulighetene den byr på, skal Fløirestauranten bringe gjestene nærmere naturen i form av mat- og drikkeopplevelser.

Nyt god mat og drikke i ikoniske omgivelser, der små og store begivenheter har vært feiret siden 1925. Åpen alle dager 11:00 – 23:00.

Velkommen til Fløirestauranten!