Åpner i ny drakt påsken 2024


Et restauranthus. Seks unike, historiske rom. En varm velkomst. For alle. Det hundre år gamle restauranthuset vekkes snart til live igjen i ny drakt. Med den vakreste utsikten i hele Bergen er ambisjon at Fløirestauranten skal være det naturlige møtepunkt for alle Bergensere, og alle tilreisende.

Det nye Brasseriet har en folkelig, avslappet atmosfære og herlig lokalmat. I Peisestuen kan man nyte en god cocktail basert på råvarer laget av det som følger med naturen og årstiden. Kle deg opp i finstasen og opplev en 10-retters sansemeny på Schou. Eller dropp innom uteserveringen for å nyte livet, byen og utsikten med noe godt i glasset og noe digg å spise. Fra Toppfløyen får man byens beste utsikt. Dette er stedet for å feire livets (og arbeidslivets) mange begivenheter. 

Menyene blir en hyllest til sesongbaserte råvarer fra fjell og fjord. Råvarer med sterk lokal forankring. På samme måte som Destinasjon Fløyen har til hensikt å få de besøkende til å nyte naturen og mulighetene den byr på, skal Fløirestauranten bringe gjestene nærmere naturen i form av mat- og drikkeopplevelser. 

Mer informasjon kommer.