Velkommen til det gode liv


Trasti & Trine er en unik virksomhet som kombinerer kjærlighet til mat, hundekjøring og arktisk natur i Norge.

Historien startet da Johnny Trasti leverte en bøtte med fisk for å mate Trine Lyrek sine huskyer, og derfra blomstret deres felles lidenskap for mat og hundekjøring til en familiebedrift. Johnny, en utdannet kokk med over 30 års erfaring, og Trine, en naturentusiast som oppdaget sin kjærlighet for hundekjøring, bygde virksomheten rundt disse lidenskapene. 

Hyttene plasserer deg midt i hjertet av den arktiske naturen, med en vill furuskog rett utenfor døren og ekorn som leker i trærne. Dette er et sted for fred og avslapning, der komfort og estetikk blir verdsatt. Det tilbys ikke overnatting i stor skala, noe som gjør det enklere å sørge for at du som gjest føler deg sett og hjemme. De ønsker å få deg til å føle deg som en del av familien, samtidig som det er enkelt for deg å nyte din egen tid.

Menyen gjenspeiler Nord-Norge, med lokalt hentede ingredienser som viser regionens fjorder, fjell og skoger. Grønnsaker plukkes fra hagen, og bær og ville ingredienser hentes fra fjellene og skogene. Alle animalske produkter kommer fra dyr som har hatt det godt, enten i skogen, på lokale gårder eller i sjøen. Samarbeidet med lokale bønder, jegere og fiskere sikrer høyeste kvalitet og ferskhet.

Landskapene som omgir hyttene, gjør det enkelt å bare puste og være i øyeblikket. Hvis du ønsker det, kan du vandre langs skogsstiene, kanskje ned til Alta-elven eller et sted der du kan se fjellene i det fjerne. Det er en verden av fantastiske kontraster, av lys og mørke, kaldt og varmt. Luften er ren og frisk, og lyset - arktisk lys - er noe som må oppleves for å forstås.