Det vakreste av Norge i umiddelbar nærhet


Med nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både høst, vinter, vår og sommer. Og, med sin plassering midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer, er Geilo lett tilgjengelig for alle. 

Geilo er ikke bare en av Norges eldste og største alpine skidestinasjoner. Her kan du nyte milevis av langrennsløyper på høyfjellsvidder i to nasjonalparker. Med Nord-Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, og det enorme fjellmassivet Hallingskarvet, står opplevelsene i kø også om sommeren. Og, en kort biltur unna finner du Vestlandets dypeste fjorder og høyeste fjell.

Alpint eller Langrenn
Geilo er en av norges største og eldste skidestinasjoner. Blant de 40 nedfartene finner man løyper i alle vanskelighetsgrader, som også er spesielt tilrettelagt for barn.

På Geilo kan du også nyte milevis med tilrettelagte langrennsløyper. Turen til en av de koselige turisthyttene er i seg selv som å vandre over et vakkert postkort.

Geilo Mountain Lodge hjelper til med transport med sin hotellbil, skileie og andre praktiske detaljer.


Hundeslede
Opplev naturen med menneskets beste venn, på kortere eller lengre turer på Ustedalsfjorden med bålkos og en liten lokal smakebit etterpå. Du kan også oppleve lengre halv- og heldagsturer på Hardangervidda.


Trugetur med bålkos
Enten turen går i skogen på Vestlia eller på snaufjellet på Ustaoset er dette en vakker og storslått naturopplevelse. Ute lager vi stort bål og griller pølser, drikker kakao og du lærer hvordan man skal lage bål i snøen.


Prestholtstien og Hallingskarvet
Er det én vandretur på Geilo som man virkelig bør få med seg, så er det turen opp Prestholtskaret. De 2 000 steintrappene opp mot Hallingskarvet ble laget av Sherpaer fra Nepal for å beskytte den sårbare naturen i Hallingskarvet Nasjonalpark og å gjøre det enklere å tryggere å ta turen opp på Hallingskarvet. Du kan kjøre helt inn til Prestholtseter på 1240 meter over havet og går opp til varden på Skarvsenden på 1705 meter over havet. 

Fra varden har du panaoramautstikt over store deler av Sør-Norge. På en klar dag ser du Gaustadtoppen i det fjerne.


Opplev vakre Aurlandsdalen
Aurlandsdalen er en av de gamle ferdselsveiene mellom Øst- og Vestlandet. Dalen er utrolig spektakulær, med kulturminner og mengder av vakker natur. Vi hjelper deg med organisering av en flott dagstur.


Opplev ville Vestlandsveier med Morgan 4x4
Som gjest på Geilo Mountain Lodge kan du nå leie hotellets Morgan 4x4 i perioden 1 mai til 30 september, om vær og føre tillater det. Opplev Hardanger, Vestlandet og Jotunheimen med åpent tak og "enjoy vintage style motoring at its best". Med Geilo som utgangspunkt har du noe av det mest spektakulære Norge kan by på i umiddelbar nærhet. Hardangerbrua er en av verdens 10 lengste hengebruer og blomstringen i Hardanger er verdt et øyesyn. Aurlandsvegen til Lærdal bringer deg rett opp fra havet til 1300 m med påfølgende spektakulær natur og utsikt.