KARMØYSUNDET

Bryllup og selskapslokaler på Høyevarde Fyrhotell

Selskap og bryllup


Elegante og idylliske Høyevarde Fyr befinner seg som en skjult uberørt skatt inne på Hydros anlegg på Karmøy, og stammer helt tilbake til 1700-tallet. Samspillet mellom fyret, naturen og havet gir en helt unik ramme til ditt neste selskap. Her serveres fantastisk mat i kombinasjon med nydelige lokaler og flott natur. Alt satt sammen av et erfarent vertskap. Fyret er åpent for individuelle gjester i juli, men er resten av året åpent på forespørsel for grupper.

Et minne for livet!

Leier dere Høyevarde får dere hele anlegget for dere selv - enten for en dag, eller med overnatting på fyret. I hvert vindu ser man havet eller naturlandskapet. Rundt husene er det koselige hager hvor store deler av arrangementet kan tilbringes om været tillater det.

Vertskapet har masse kunnskap om fyrets historie, og deler gjerne. Finn Lothe har en egen fortellerevne med et glimt i øyet som gir arrangementet det lille ekstra, om en ønsker det. Det serveres en tilpasset meny fra Lothes Mat og Vinhus hvor kokkene tar i bruk ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Her kan dere nyte alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger! 

Friske blomster, hvite duker og servietter, levende lys og service i topp – alt du trenger for en fantastisk feiring. Det erfarne vertskapet strekker seg langt for at nettopp du skal få den opplevelsen du drømmer om. Fyret huser også et flott flygel fra Steinway som gjerne kan brukes.

Kapasitet: 30 spisegjester og 17 overnattingsgjester.

Ta gjerne kontakt for omvisning. Høyevarde er en perle som må sees med egne øyne!