VÅGÅ

Bryllup og selskap på Hindsæter

En unik atmosfære


Velkommen til Hindsæter, en magisk destinasjon i hjertet av Jotunheimen, der naturen blir din nærmeste nabo og fjellene danner den perfekte bakteppet for store øyeblikk. Enten du planlegger et intimt bryllup eller en feiring med nære og kjære, er Hindsæter det ideelle stedet. 

Minnerike øyeblikk i Vågå

Del den gode tiden med familie og venner, omgitt av den utrolige naturen i Jotunheimen. På Hindsæter kan du gjøre hotellet til ditt andre hjem for en helg. Enten du ønsker å fylle det historiske hotellet med latter og glede fra venner og familie, eller foretrekker et mer rolig og privat arrangement, har hotellet i Vågå fleksible alternativer for å imøtekomme dine ønsker.

De historiske spisestuene gir en intim atmosfære for selskap på 8 til 30 personer, perfekt for å skape minnerike øyeblikk i en varm og koselig setting. Sæterkjøkkenet er stolt av å servere autentiske smaker, basert på lokale, økologiske råvarer som gir en kulinarisk opplevelse av ypperste klasse. De dyktige kokkene skaper kunst med ingredienser fra lokale produsenter, og hvert måltid forteller historien om regionen og den rike kulturen som omgir Hindsæter.

Vil dere la selskapet vare? Hotellet tilbyr 10 romantiske sæter-suiter og 7 dobbeltrom. Hvert rom bærer preg av stedets rike historie, med autentiske bondemøbler som forteller om sæterkulturen.

Ta kontakt for skreddersøm og mer informasjon.