Bryllup på Røisheim
Lom

Bryllup og selskapslokaler på Røisheim Hotell

Den perfekte rammen for din feiring


Røisheim er det perfekte sted å feire livets store dager. Her kan du arrangere barnedåp, bryllup, konfirmasjon og andre store begivenheter. Hotellet har førsteklasses mat, basert på lokale råvarer og norsk mattradisjon og de vakre og unike omgivelsene gjør at festen blir en uforglemmelig opplevelse. Hele stedet kan leies for et eller flere døgn.

Drømmebryllup på Røisheim

Jotunheimen er perfekt for et destinasjonsbryllup, og Røisheim har arrangert mange bryllup gjennom tidene. De gamle bygningene og den vakre naturen setter en helt spesiell ramme rundt den viktigste dagen i livet for paret som gifter seg. Her får dere den private, nære og rustikke opplevelsen.

Vielsen kan skje i Røisheims eget lille kapell der bruden kommer opp stien til kapellet i skogkanten, i tunet mellom de historiske bygningene eller i Lom Stavkirke. Noen vil til og med kanskje vies på toppen av et fjell eller med ski på beina og feire på Røisheim etterpå. Med eget kapell, spisesal og låve til fest kan hele bryllupet holdes på hotellet. De fleste bryllup leier hele Røisheim og varer tre dager til ende, med middag på fredag, bryllup, middag og fest lørda og med avreise søndag etter frokost.

Middagen vil bli servert i spisesalen til Røisheim med plass til 56 personer. Er man flere enn dette kan en større middag serveres ved at man også dekker på i peisestuen og er inntil 70 personer. Ved å leie hele hotellet vil bryllupet bli en egen boble, der gjester og brudepar kan feire uten forstyrrelser. Gjester fordeles på 14 hus rundt tunet, og gjester som ikke bor på Røisheim kan bo på hotell i Lom eller på Elveseter.


Ta kontakt, så hjelper vi skreddersy den perfekte dagen for akkurat dere!