Kurs og konferanse

Åmot gard

Velkommen til Åmot gard


Tanken bak Åmot gard var å skape en arena der næringslivsledere og bedrifter kan møtes i gode, fredelige omgivelser, uten å bli forstyrret, for å diskutere, forhandle og ta gode avgjørelser. Legger dere møtet til Åmot kan vi nesten garantere gode prosesser og tanker. Det unike møtestedet i Sunnfjord leies eksklusivt ut til grupper og tilbyr skreddersydde møtepakker som inkluderer lokal og bærekraftig mat, spektakulære naturopplevelser og ro til å ta de viktige avgjørelsene.
Eksklusive opplevelser

Åmot gard er lokalisert lett tilgjengelig i Sunnfjord, 10 min fra Førde lufthavn og en time med fly fra Gardermoen. Her har vertskapet bygget opp en ramme som byr på skreddersøm for sine gjester med det beste av kulturarv, naturopplevelser og gode måltider.

Når du legger ditt møte til Åmot, enten det er et lite styremøte med overnatting og helpensjon, eller et seminar for 20 personer, blir du tatt bort fra hverdagens stress og mas – og inn i gode rom for diskusjon, kreativitet og refleksjon.

Roen, freden og stillheten og det gode vertskapet, er nøklene til at dere kan fokusere på det dere skal gjøre. Møtefasilitetene er moderne og har alt dere trenger og forventer.

Det erfarne vertskapet skreddersyr møteopplevelsen etter dine ønsker og tar seg av alt det praktiske – slik at du kan være kreativ og leken. Og utover den eventyrlige sjarmen til gården, i det fortryllende landskapet i fjordene, kan du velge mellom et ekstraordinært utvalg av eksklusive opplevelser. Fra lokale gårdsbesøk til guidet kajakkpadling, fra kulturturer til brevandring, eller fra laksefiske til helikoptersightseeing. Valget er ditt.

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 10
Førde lufthavn, Bringeland 5 km
Leies ut eksklusivt til grupper
Velkommen til Åmot Vis filmen