Solstrand Hotel & Bad
Tilbake

Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe i De Historiske Hotel & Spisesteder?

Finn din drømmejobb


LysebuLysebu søker dyktig bookingkonsulent

Du vil få ansvar for:

Utsendelse og oppfølging av tilbud på innkommende forespørsler
Selskaps- og konferansebooking, koordinering og planlegging før arrangementer
Mersalg av Lysebus aktiviteter og produkter
Gjennomføre visninger
Oppfølging av tilgjengelighet og priser på Lysebus salgskanaler
Litt om deg som person:

Du er strukturert og har høy arbeidskapasitet
Du er engasjert og god til å samarbeide
Du trives i kontakt med både gjester og kollegaer
Du har flytende norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
Du har gjerne relevant utdanning og- eller erfaring fra hotellbransjen
Vi tilbyr:

En interessant og utfordrende stilling i et ungt miljø med høyt faglig nivå
Gode utviklingsmuligheter
Entusiastiske og engasjerte kollegaer
Personalfordeler - De Historiske hotell og spisesteder
Arbeidstid: mandag-fredag kl. 08.00-16.00

For mer informasjon om stillingen, se annonsen her eller kontakt Bookingsjef 
Kirsten Aamlid på 21 51 10 31.

Lothes Mat og VinhusLothes Mat & Vinhus søker kjøkkensjef

Lothes Mat & Vinhus har byens kanskje mest sentrale beliggenhet ved Smedasundet så vel som det vi selv mener er byens beste kjøkken.

Vi har 5 ulike avdelinger, hvor en av dem er den Dattera til Lothe, som er nyåpnet i august etter brann i januar.

Kjøkkensjef til vårt splitter kjøkken

Kjøkkensjefen vil ha det totale drifts- og lederansvar for kjøkken og anretning og inngår som en viktig person i vårt lederteam.

Vi ser etter deg som er en erfaren og trygg leder, som evner til å motivere og inspirer våre ansatte. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.

Du er serviceinnstilt og trives i vertskapsrollen. Du er opptatt av resultater og tenker økonomi i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet

Ønskede kvalifikasjoner:
Fagbrev som kokk
Erfaring fra restaurant/kjøkken som leder er ønskelig
Skandinavisk språk i tillegg til gode engelskkunnskaper

For mer informasjon om begge stillinger gå på https://www.lothesmat.no/ledige-stillinger/.

Spørsmål og søknad sendes til Lise Lothe på tlf. 930 26 080 eller lise@lothesmat.no evt. Finn Lothe på tlf. 906 92 808.


Lothes Mat og VinhusSous chef/kokk Lothes Mat & Vinhus – restaurant

Vi er på utkikk etter en dyktig, lidenskapelig og erfaren sous chef som ta kan ansvar for all mat som serveres i selve restauranten.

Både råvarene vi bruker og serverer skal være av høyeste kvalitet som tilfredsstiller våre gjesters stadig økende forventninger.

Vi forbereder og serverer en 6 retter gourmetmeny, av ypperste kvalitet, tirsdag til og med lørdag.

Du må ha fagbrev og relevant god erfaring fra à la carte kjøkken. Jobben krever, i tillegg til at du er blid og utadvendt, har gode samarbeidsevner samt evne til å jobbe raskt, selvstendig og systematisk.

Du har god forståelse for kjøkkenøkonomi, råvarer og viktigheten til enhver tid å ha full kontroll på kjøkkenet.

PS! Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som sous chef på Lothes Mat & Vinhus vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager

For mer informasjon om begge stillinger gå på https://www.lothesmat.no/ledige-stillinger/.

Spørsmål og søknad sendes til Lise Lothe på tlf. 930 26 080 eller lise@lothesmat.no evt. Finn Lothe på tlf. 906 92 808.

Fleischer's HotelFleischer's søker kjøkkensjef med godt hode, varmt hjerte og sterk integritet

Vi ser etter deg som er utdannet kokk med fagbrev og har drevet et storkjøkken med gode økonomiske driftsresultater. Erfaring fra à la carte kjøkken er en absolutt fordel.

Du må beherske norsk / skandinavisk godt i tillegg til gode engelskkunnskaper. Aller helst ønsker vi at du skal bo på vakre Voss, men om du ønsker å kjøre en halvtimes tid til og fra jobben, er det ok for oss.

Som person er du ekte, inspirerende og ambisiøs. Du har en imøtekommende personlighet, er serviceinnstilt, fleksibel og ansvarsbevisst. Gode kommunikasjonsevner er en forutsetning og du må kunne samarbeide på tvers av hotellets avdelinger.

Du er innovativ og ser muligheter der andre ser problemer. Detaljene er viktige for deg og gode økonomiske resultater en viktig motivasjonsfaktor.

Vi tilbyr en stilling som kjøkkensjef i et fremadstormende tradisjonsrikt hotell, der du får muligheten til å være med på å prege neste kapittel av Fleischer's historie.

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved seniorkonsulenter Lise Redfern, tlf. 975 59 053 eller Mattias Øvreeide, tlf. 975 59 056

Sundvolden HotelSundvolden Hotel søker kjøkkensjef

Vi søker en tydelig leder som er opptatt av kvalitet. 

Du har erfaring fra et stort hotell og tør å ta på deg ryggsekken sammen med laget. 

Du skremmes ikke av volum, men er lidenskapelig opptatt av at 600 gjester i bankett skal få like bra mat som 2 personer i vår a la carte restaurant. 

Du synes volum er rått og vet at en omsetning på 65 millioner i mat og drikke krever god planlegging og gjennomføring. 

Er du rett person? Ta kontakt med oss i dag på cl@sundvolden.no eller 3216 2100.

For mer informasjon, se stillingsannonse på nav.no.

Hotell Refsnes GodsHotell Refsnes Gods søker salgs- og bookingmedarbeider

Vi søker en kvalitetsbevisst, effektiv og arbeidsglad salgs- og bookingmedarbeider som trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver:

  • Betjening av innkommende henvendelser på telefon og e-post for kurs- og konferansemarkedet, selskap, bryllup og konfirmasjoner.
  • Registrere bestillinger i vårt bookings-system og utarbeide tilbud og bekreftelser.
  • Oppfølging av kunder i forbindelse med fremtidige arrangement.
  • Tilrettelegge for arrangement med gjesten i fokus.
  • Bidra til god informasjonsflyt mellom hotellets avdelinger.
  • Generell kundeoppfølging og ikke minst salg til nye og eksisterende kunder.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra salg og bookingarbeid fortrinnsvis fra hotell.
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig (norsk og engelsk flytende).
  • Gode datakunnskaper. Erfaring med Picasso eller lignende reservasjonssystem.

Snarlig tiltredelse - søknad sendes trine.rygg@refsnesgods.no

For mer informasjon, se stillingsannonse på nav.no.

Hotell Refsnes GodsHotell Refsnes Gods søker souschef/kokk

Hotell Refsnes Gods er et ledende fullservicehotell der mat- og drikkekonseptet i kombinasjon med høy servicegrad vektlegges sterkt. Hotell Refsnes Gods har en av landets fremste vinkjellere.

Stedets atmosfære og særpreg ivaretas gjennom serviceinnstilte medarbeidere. Vi ønsker å videreutvikle dette konseptet gjennom å ansette en faglig og dyktig souschef og en kokk for vår a la carte restauranten og bankett.

Vi søker en positiv, kunnskapsrik og motivert kokk til å jobbe i vår avdeling.

Det følger ikke bolig med stillingen.

Egenskaper: *Strukturert *Tåler stress *Positiv *Serviceminded *Opptatt av kvalitet *Selvstendig *Ambisiøs

For mer informasjon om stillingen, se annonsen på nav.no.

Søknad sendes til aurelia.hansen@refsnesgods.no.

Solstrand Hotel & Bad søker baransvarligSolstrand Hotel & Bad

Vi ser etter deg som brenner for gode gjesteopplevelser og med trives å jobbe i et hektisk internasjonalt miljø med høye krav til kvalitet. Bransjeerfaring er ønskelig. Du må beherske norsk eller/og engelsk.

For mer informasjon, se stillingsannonse på finn.no.

Søknad sendes til Food & Beverage Manager, Rune Fristad, rf@solstrand.com

Solstrand Hotel & BadSolstrand Hotel & Bad søker kokk i 100% stilling

Vi søker en kokk til vårt kjøkken.

Vårt kjøkken er forankret i kystkulturen, og vi benytter oss av førsteklasses råvarer i harmoni med sesong og tilgang. Variasjon av tidlig og senvakter, samt jobb hver annen helg. Tiltredelser september/oktober.

Ønskede kvalitfikasjoner er: erfaring fra hotellkjøkken. Må snakke norsk eller/og engelsk.

For mer informasjon se stillingsannonse på finn.no

Spørsmål og søknad sendes tilkjøkkenjsef, Kenneth Evensen,  kj.sfh@solstrand.com