VISNES HOTEL I STRYN

Bryllup og selskapslokaler på Visnes Hotel

Selskapslokale i vakre Stryn


Det sjarmerende historiske hotellet med fasade i sveitserstil danner en fin ramme rundt livets store begivenheter. Vertskapet har god erfaring med å arrangere feiring av både giftemål, selskap og konfirmasjoner, og skreddersyr dagen etter deres ønske. I hotellets flotte spisesal er det kapasitet til 80 personer til selskap. De romantiske, historiske lokalene og hotellets flotte beliggenhet vil være med på å gjøre dagen til en dag du vil huske i lang tid.

Gode lokale råvarer

På Visnes Hotel er dere i trygge hender. Vertskapet, Marit Nordheim Otterdal og Arvid Otterdal vil gjøre sitt ytterste for å gjøre deres dag til en uforglemmelig opplevelse.

Med Arvid som jeger har de tilgang til mye godt viltkjøtt. I tillegg henter de fisk og skalldyr fra kysten og skreddersyr gjerne en god og lokal meny etter deres ønske. De er kjent med klassiske retter og tilbyr også gode tre-retters menyer.

Marit har med sin bakgrunn fra Vinmonopolet god kunnskap om vin. Hun er utdannet fra Wine Education trust sitt program «Exploring Wine and Spirits» og har den internasjonale WSET-eksamenen. I tillegg har hun studert og fordypt seg i viner fra Burgund. Hun vil bruke sin kompetanse på hotellet, og tilbyr i tillegg til vinpakker også private vinsmakinger for selskap, vennegjenger og bedrifter. 

Hotellets spisesal tar 80 personer i selskap. For mindre lag, kan hotellet tilby et hyggelig samvær i mellomstova. Her er det koselig å være for opp til 20 personer.