I hjertet av Sunndalen


Opplev en unik reise tilbake i tid og nyt majestetiske Øksendal fra historiske Phillipshaugen Lodge. Bygget i 1899 av Ethelbert Lort Phillip, er denne perlen av en bygning fylt med sjarm og episke historier fra tidlig på 1800-tallet, da britiske turister strømmet til dalen for å utforske de storslagne mulighetene for fiske, jakt, klatring og friluftsliv.

Phillipshaugen Lodge er det ultimate utgangspunktet for uforglemmelige opplevelser året rundt, enten du søker eventyr på toppene eller ønsker å omfavne den rolige atmosfæren. Stuenes panoramautsikt åpner opp til majestetiske fjell, og her kan du suge inn den historiske atmosfæren mens du slapper av i klassiske sittegrupper og chesterfieldmøbler foran en av de knitrende peisene.

Med 11 soverom av laftet tømmer tilbyr Lodgen en autentisk opplevelse med historisk sjarm. Her kan gjestene også nyte moderne bekvemmeligheter som sauna, bålplass, gratis parkering, internett og en sjarmerende uterestaurant omgitt av en frodig hage. For de som søker ekstra ro, tilbyr hotellet også en nyere bygning med 15 moderne soverom samt den sjarmerende hytta "Madagaskar," plassert tilbaketrukket for å gi deg fullstendig fred og avslapning.

Ikke langt unna venter ikoniske attraksjoner som Trollstigen, Atlanterhavsvegen, Dovrefjell, Sherpatrappa langs Europas høyeste foss Vinnu, Innerdalen - kjent som Norges vakreste dal, Nordmøres svar på Prekestolen, Ekkertind, og den spektakulære Aursjøvegen med det stupbratte Aurstupet.