Oslo og omegn

Bryllup og selskapslokaler på Engø Gård

En verdig og skjønn ramme for din feiring


”Champagnen hentes frem. Glassene glitrer på hvite duker. Servitørene står klare med sabler for å hugge flaskehalsene over, omgitt av glade gjester i selskapsantrekk. Tiden på Engø Gård skal huskes”.

Selskap og bryllup på Engø Gård

Engø Gård passer til både store og mer intime arrangementer. Her er vakre lokaliteter med på å sette den rette stemningen.

Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet kalles i dag ”Pileredet” og er en restaurant som kan servere mat til 100 gjester. Stallen er bygget om til selskapsrommet ”Atelieret”, og ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil, med en nydelig utsikt til sjøen. Selve fjøset er gjort om til en koselig peisestue.


Hotelleie for inntil 110 personer

Om dere ønsker ro rundt og litt ekstra plass i selskapet deres, tilbyr vi dere å leie hele hotellet. Da får ingen andre tilgang til stedet mens dere er her, og arrangementet kan gjennomføres helt etter deres ønsker – i en fantastisk behagelig atmosfære. 

Inkludert omvisning, planleggingssamtale, eksklusiv disponering av hotellet fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen, 49 rom med overnatting og frokost for opptil 110 personer, oppdekning og klargjøring til festen, servering og gjennomføring av selskapet og bemannet bar frem til kl. 02.00.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede. Velkommen til en uforglemmelig opplevelse - hele året!