HURDAL

Bryllup og selskap på Hurdalsjøen Hotell

Gjør selskapet til en uforglemmelig opplevelse


Hos Hurdalsjøen Hotell & Spa finner du perfekte selskapslokaler for enhver anledning. Enten du planlegger dåp, konfirmasjon, minnestund, bursdagsfeiring, jubileum, eller julebord – vi har stedet for deg!

Vi legger vi til rette for at selskapet blir en minnerik opplevelse. Med våre varierte og fleksible selskapslokaler tilbyr vi romslige omgivelser som passer perfekt til alle typer feiringer og sammenkomster.

Flotte selskapslokaler

La Hurdalsjøen Hotell & Spa være kulissen for de mest betydningsfulle øyeblikkene i livet ditt. Plassert kun 30 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen passer hotellet ideelt for en feiring med tilreisende familie. Her finner du selskapslokaler som passer perfekt for enhver feiring.

Mat og drikke er en sentral del, og hotellets kjøkken leverer en unik opplevelse med fokus på lokale og kortreiste ingredienser. Kanskje vil du legge din neste feiring i hotellets sjarmerende lavvo? Plassert i umiddelbar nærhet av hotellet, gir den en rustikk og unik ramme for opptil 80 gjester. Med knitrende bål i midten, viltgryte, spekemat og andre smaksrike alternativer på menyen, skapes en opplevelse med reinsdyrskinn, trebord, og en egen bar for lett servering.

Et drømmebryllup på Hurdalsjøen

Din kjærlighetshistorie fortjener en ekstraordinær ramme, og Hurdalsjøen Hotell & Spa har lange tradisjoner for å arrangere uforglemmelige bryllupsfester. Hotellets erfarne stab tar hånd om alle detaljer, skreddersyr arrangementet etter deres ønsker og veileder dere gjennom hvert steg. Fra en romantisk utendørsvielse i den vakre hagen med utsikt over Hurdalsjøen, til flotte selskapslokaler til bryllupstalen. Her skapes magiske øyeblikk!

Hotellet tilbyr en skreddersydd bryllupsmeny med tilpasset vinpakke, og bruker kun de beste råvarene.

Bryllupspakke inkluderer:

  • Fruktoppsats etter vielse
  • Eget lokale hele kvelden, og ferdig dekket bord til middag
  • 3-retters bryllupsmiddag (drikke kommer i tillegg)
  • Lydanlegg / projektor
  • Spesialpris på bryllupssuite

Ta kontakt for visning og mer informasjon!