Bryllup ved Losby Gods
LOSBY UTENFOR OSLO

Bryllup og selskapslokaler på Losby Gods

Selskapstradisjoner siden 1850


På Losby Gods spiller selskapelighetene en like stor rolle i dag som de har gjort helt fra tidlig på 1800-tallet. Den gang fant populære nyttårsselskaper for sosieteten fra Christiania og storslåtte jaktmiddager sted på godsets staselige selskapslokaler, og flere ganger var kong Haakon VII gjest ved middagsbordet.

Godset fører selskapstradisjonen videre med feiring av brylluper, høytider og jubiléer.

Lokaler for de fleste anledninger

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller minnestund? Eller vil du samle familie og venner til en bursdagsfeiring, jubileum eller julebord? På Losby Gods finner du en rekke ulike selskapslokaler som passer for ethvert privat selskap og arrangement.


Meyersalen
er et stort og flott lokale i den nye delen av hotellet, med plass til opptil 140 personer. Med svære lysekroner i det buede taket, romslig dansegulv, tilhørende salonger og en stor balkong med utsikt over skogen og golfbanen passer lokalet perfekt for bryllup, julebord og formelle selskap. 

Gamlegodset er et sjarmerende alternativ for bryllup og formelle selskap med opptil 95 personer til bords. Gamlegodset ble bygget i 1850, og inneholder spisesal, ballsal, bibliotek, bar og flere salonger. Ved leie av lokalet får dere også tilgang til godshagen og godsbalkongen. 

De fire restaurantstuene har en avslappet atmosfære, og passer for grupper mellom 10 og 55 personer. Hver stue har sitt eget særpreg, og passer til de fleste sosiale anledninger.

Selskap på inntil 18 personer kan leie godset vinkjeller for en uforglemmelig kveld. Ta med gjestene dine ned i det stemningsfulle lokalet hvor stearinlysene kaster et dunkelt skinn over ansiktene, bordet og vinflaskene på de velfylte hyllene. Det er også mulig å kombinere vinsmaking og middag i vinkjelleren.


Trykk her for en virtuell visning av Losby Gods, og ta kontakt for mer informasjon. 

 

Et eventyrlig bryllup på Losby

Å feire bryllup på et historisk gods omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både brudeparet og gjestene. Et romantisk hagebryllup om sommeren, eller et stilfullt vinterbryllup i et de stemningsfulle lokalene. Musikk og høy latter under majestetiske krystallkroner, eller blafrende stearinlys i et romantisk kjellerlokale.

Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, eller la oss stå for all serveringen. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Losby Gods har syv bryllupslokaler med hver sin unike atmosfære, som rommer bryllup for alt fra 10 til 140 gjester, og gjør alltid sitt beste for å oppfylle brudeparets ønsker.


Nysgjerrig på lokalene? I denne videoen kan du bli med bloggeren Annette Haga og hennes kjære Emil på en rundtur på godset og høre noen av tankene de hadde for sin store dag!