Bryllup ved Losby Gods
LOSBY UTENFOR OSLO

Bryllup og selskapslokaler på Losby Gods

Selskapstradisjoner siden 1850


På Losby Gods spiller selskapelighetene en like stor rolle i dag som de har gjort helt fra tidlig på 1800-tallet. Den gang fant populære nyttårsselskaper for sosieteten fra Christiania og storslåtte jaktmiddager sted på godsets staselige selskapslokaler. Flere ganger var kong Haakon VII gjest ved middagsbordet. Losby Gods fører selskapstradisjonen videre med feiring av brylluper, høytider og jubiléer.

Et gods for små og store anledninger

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller minnestund? Eller vil du samle familie og venner til en bursdagsfeiring, jubileum eller julebord? På Losby Gods har de en rekke ulike selskapslokaler som passer for ethvert privat selskap og firmaarrangement. Les mer om de ulike lokalene her.

Losby Gods arrangerer årlig mellom 60 – 80 bryllup og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Hotellet og parken rundt lager en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 70 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for både gjester og brudepar, samt en herlig herregaardsfrokost for gjestene dagen etter. Godshagen og også flere av de historiske salongene er også perfekte for vielser.

Nysgjerrig på lokalene? I denne videoen kan du bli med bloggeren Annette Haga og hennes kjære Emil på en rundtur på godset og høre noen av tankene de hadde for sin store dag.