Foto: Elk Foto - www.elkfoto.no
RØROS

Bryllup og selskap på Røros Hotell

For rause anledninger


Røros' sjarm er den perfekte kulissen for de mest betydningsfulle dagene i ditt liv. Vårt erfarne team på Røros Hotell har vært vertskap for både store og små selskap og bryllup, og vet at hvert arrangement er noe helt unikt.

Uansett størrelse tilbyr Røros Hotell en intim og varm atmosfære som er skreddersydd for deg og dine gjester. Her får dere skreddersøm fra A til Å og hjelp med alt fra frisøravtaler til dekorasjoner, konditorer og blomsterarrangementer.

Små detaljer, store opplevelser

På Røros Hotell legges det vekt på de små detaljene som skaper de store opplevelsene.

Festmiddagen kan nytes i de sjarmerende restaurantlokalene eller i den majestetiske Falkbergetsalen ved større anledninger. For mer intime selskaper tilbys et vakkert chambre séparée som rommer 10-40 gjester, som gir deg muligheten til å oppleve den unike atmosfæren på Røros Hotell i ditt eget, private rom. Hotellets brede utvalg av sittegrupper i hovedrestauranten gir deg også muligheten til å nyte måltidet skjermet fra andre gjester. 

Alle festmenyer inkluderer elegante hvite duker, dekketallerkener og sjarmerende lysestaker i kobber. For den ultimate mat- og vinopplevelsen, står dyktige vinkelnere klare til å veilede deg med de beste vinforslagene som passer til menyene. Husk at festmenyer må bestilles senest en uke før arrangementet, og hele gruppen må velge samme meny.

Ta kontakt for skreddersøm og mer informasjon.

 

Eventyrlige bryllup hele året

Røros, med sin pittoreske sjarm og eventyrlige atmosfære, er det ideelle stedet å starte ditt livs mest spennende kapittel.  Hotellet ligger i kort gangavstand fra den majestetiske kirka, Bergstaden Ziir. En av landets største kirker med en historie like imponerende som selve byen. Bilder fra denne dagen vil være minner for livet.

På utkikk etter vinterbryllup? Røros er et ekte vintereventyr, hvor hver gate og hver bygning er dekket av et generøst lag med snø. Hotellet organiserer romantiske turer gjennom byen, enten det er kanefart gjennom de snødekte gatene om vinteren eller andre naturskjønne opplevelser i de andre årstidene. Hvorfor ikke ankomme kirken i stil med hest og slede om vinteren eller med en vakker vogn om sommeren? 

Røros Hotell tilbyr 160 rom, inkludert en bryllupssuite som er 48 kvm stor og spesialinnredet med bruden i tankene. Med eget speil til bruden og god skapplass til brudekjolen, en moderne stue, en komfortabel seng, stilig belysning, og et luksuriøst badeværelse med gode produkter for brudeparet, har dere den perfekte oasen for å starte deres nye liv sammen.

Alternativ 1. Bryllup i Hotellets Restaurant 

Nyt en hjertelig aperitiff etterfulgt av en nydelig 3-retters bryllupsmiddag servert i den stemningsfulle hotellrestauranten.

Vi dekker festbordet for deg, og vi serverer selvfølgelig drikke som komplementerer måltidet perfekt. Vår fullt utstyrte bar i underetasjen står til din disposisjon for å gi gjestene dine den perfekte stemningen. Passer for 20 til 140 gjester.


Alternativ 2. Bryllup i Falkbergetsalen 

For de som drømmer om en større og mer storslått feiring, er Falkbergetsalen det ultimate valget. Her kan du nyte en herlig aperitiff etterfulgt av en 3-retters bryllupsmiddag med en nydelig festoppdekking. Vi har tenkt på alle detaljene for deg, drikke som komplimenterer måltidet, belysning, lydutstyr og til og med en tekniker til stede for å sørge for at alt går knirkefritt. Runde bord gir en ekstra touch av eleganse til arrangementet. Passer for 60 til 200 gjester.

 

Foto: Elk Foto - www.elkfoto.no og Stevnefotografen - www.stevnefotografen.com