RØROS

Bryllup og selskap på Vertshuset Røros

Skap minner i historiske omgivelser


Drømmer du om den perfekte rammen for ditt bryllup eller en spesiell feiring? Vertshuset Røros ønsker å gjøre dine drømmer til virkelighet. Med sin unike historie og romantiske atmosfære er Røros det ideelle stedet for store begivenheter som bryllup, dåp og konfirmasjon.

En hyggelig atmosfære

Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på flotte selskapslokaler midt i Røros sentrum. Med kapasitet for opptil 78 gjester er dette en ypperlig lokasjon for både intime og litt større selskaper.

Hotellets erfarne team har lang erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike typer selskap og arrangementer. De jobber tett med deg for å sørge for at hvert øyeblikk blir spesielt, og at din visjon blir virkelighet.

Røros, en av Norges mest romantiske steder, legger til en unik dimensjon til ditt selskap. Den historiske Bergstaden gir en naturskjønn bakgrunn som skaper uforglemmelige minner. De sesongbaserte menyene fokuserer på lokale råvarer, og de dedikerte kokkene står klare til å gi deg og dine gjester en smakfull opplevelse.