Der gammel og ny historie møtes


Lindstrøm Hotel i Lærdal ligger idyllisk til på Gamle Lærdalsøyri mellom vakre pastellfargede trehus. Hotellet har vært eid og drevet av samme familie siden 1845. I dag er det femte generasjon Lindstrøm, Knut, som driver hotellet, sammen med konen Britt

Hotellet har i alt fem ulike bygninger, der den nyeste er fra 1985 og eldste er en nydelig sveitserbygning fra 1800-tallet. Eksteriør- og interiørmessig spenner hotellet fra nasjonalromantikk til moderne, skandinavisk design med innslag fra designere som Alvar Aalto, Hans Wegner, Arne Jacobsen, Hans Brattrud og Torbjørn Afdal. Hotellet har tre generasjoner med Lindstrøm-arkitekter som har vært involvert i innredningen og satt sitt preg på hotellet. Dette har gitt hotellet gode kvaliteter og en unik stil som varierer fra rom til rom.

Lindstrøm Hotel har tre bygninger med totalt 86 gjesterom. Hovedbygget har 50 rom, annekset har 24 rom og sveitserbygningen «Nybu» har 12 rom. Alle rom har utsikt til fjell eller tettstedet Lærdal, med eget bad, TV og trådløst nett. Noen rom har også balkong.

Er du på utkikk etter gode matopplevelser byr kjøkkenet på hjemmelaget mat med gode, lokale råvarer fra frukt- og grøntbygda Lærdal.