Nærmere fjorden kommer du ikke


Skjolden Hotel ligger innerst inne i Norges lengste fjord, Sognefjorden. Ved foten av Jotunheimens perler, de mektige fjellene og Jostedalsbreen og fjordarmen Lustrafjorden.

Det er som å våkne opp til et maleri når man ser ut av vinduet om morgenen. Fjellene speiler seg i den blanke fjorden. En fullkommen opplevelse av stillhet og ro. Pust inn den friske luften og start gjerne dagen med ett forfriskende bad i fjorden. Den flotte hagen strekker seg helt ned til fjordkanten.

Det hele startet som en skysstasjon for handelsreisende i 1908. I dag tilbyr hotellet 41 rom med storslått utsikt mot fjord og fjell. Ta deg tid til å nyte det vakre naturlandskapet og stillheten akkuratt slik den kjente filosofen Ludwig Wittgenstein og kunstnerene Johannes Flintoe, J.C Dahl, Adolp Tiedemand, Hans Gude, Gerhard og Margrete Munthe gjorde.

Som gjest har du tilgang til svømmebasseng med badstue, internett, gratis parkering og lademuligheter for el-bil. La deg begeistre av hotellets eget mikrobrygg og et gjennomført matkonsept med lokale og kortreiste varer fra Skjolden og Luster. Et engasjert vertskap med sitt muntre og bevisste mannskap gjør ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse.

Vi sier som de lokale: "Skjolden Hotel - Verdt ei reise!"