Utstein Kloster Hotell

Bryllup og selskapslokaler på Utstein Kloster Hotell

En unik atmosfære


Utstein Kloster Hotell har du havet som nærmeste nabo, og historiske Utstein kloster i umiddelbar nærhet. Fleksible løsninger gjør at hotellet kan romme 250 gjester i samme område til selskap og fest. Er du ute etter en helt særegen opplevelse kan hotellet tilby flere lokaler på Utstein kloster for alle typer arrangementer.

Eksklusive lokaler for din merkedag

Sommeren 2020 åpnet hotellet dørene etter omfattende renovering, med et spennende nybygg som spiller på Utstein klosters arkitektur, lekre hotellrom og spennende meny utarbeidet i samarbeid med en stjernekokk.

Her finner du 38 hotellrom med deilig atmosfære og en vakker utsikt mot kulturlandskapet og havet. Hotellet drifter også Utstein kloster, Norges eneste bevarte kloster fra middelalderen. Klosteret ligger like ved hotellet og inneholder unike historiske selskapsrom, samt 19 hotellrom.

Utstein Kloster Hotell byr på flere flotte selskapslokaler. Mest kjent er kanskje Bryggekanten, det mest unike selskap- og konferanselokalet i regionen med sine tak og vegger av glass. Et koselig og intimt lokale med nydelig utsikt og en spesiell stemning. Som navnet tilsier ligger lokalet rett på bryggekanten, og er et perfekt lokale for mindre samlinger. Med egen dør ut på brygga, kan man nyte velkomsten i den friske og rene sjøluften.

Utvandrerskuta Restauration ligger ved hotellbryggen, og kan bestilles til arrangementer ved bryggen eller tur på fjorden. Hotellets samarbeidspartner Coastal Adventures tilbyr også forskjellige maritime aktiviteter.

Selskap på Ulstein kloster

Utstein kloster er landets eneste bevarte middelalderkloster beliggende i spektakulære omgivelser i et fredet kulturlandskap kun 1.3 kilometer fra Utstein Kloster Hotell.

Gjennom en samarbeidsavtale med klosterets forvalter, Museum Stavanger, tilbyr hotellet unike selskapslokaler i ekte middelalderske omgivelser, med fasiliteter og service av dagens standard.

Her kan dere arrangere bryllup eller selskap i Norges eldste og eneste bevarte spisesal fra middelalderen. Refektoret passer for 20 – 66 personer.
Salen har hvelvet tak og vegger i naturstein. Det store buevinduet i øst og to vinduer i sør gir stemningsfulle lysvirkninger. Det er en helt spesiell opplevelse å få servert en festmiddag eller ha bryllupsfest i norges eldste spisesal. Med direkte utgang til klosterhagen er det fantastiske muligheter for å nyte velkomsten og pauser i frisk sjøluft.

Utstein kloster kan som eneste sted i Norge tilby vielse, kirkelig eller borgerlig, selskap og overnatting på samme sted. Menyene er basert på lokale råvarer, historiske tradisjoner og rogalandsk kokekunst, og blir laget av kjøkkenteamet på Utstein Kloster Hotell. Ved bestilling av minimum 10 rom, kan grupper overnatte i selve klosteret.