Selskapslokaler på Bårdshaug Herregård
Bårdshaug Herregård

Bryllup og selskapslokaler på Bårdshaug Herregård

Minneverdige øyeblikk i herskapelige omgivelser


På Bårdshaug Herregård får du flotte selskapslokaler for både små og store selskap, opp til 120 personer. Den vakre herregården er en nydelig ramme rundt minneverdige øyeblikk, og tilfører noe unikt og høytidelig til de store anledningene i livet. Den egner seg derfor godt til middagsselskaper og hendelser som skal være noe ekstra og utenom det vanlige.

Inne på hotellet finner du den flotte festsalen, som ble totalrenovert i 2015. Her møter herregårdsstilen moderne design, fullt utstyrt med AV-teknisk utstyr. Festsalen rommer opp til 120 gjester, og passer derfor veldig godt til større selskap. Den ligger vegg i vegg med lobbyområdet, Jaktbaren og uteområdet på baksiden og det kan enkelt og godt tilrettelegges med bar, dans og underholdning.

For store og små anledninger

På Bårdshaug Herregård får dere:

  • Herskapelige omgivelser
  • Kyndig veiledning på veien mot bryllupet
  • Profesjonell gjennomføring på bryllupsdagen
  • Selskapsmenyer med de beste råvarene fra regionen
  • Drikkemenyer utarbeidet av vår egen sommelier
  • Overnatting med deilig frokost for brudeparet og deres gjester
  • Arrangement, måltider eller selskaper tilknyttet selve bryllupsselskapet
  • Spennende og hyggelige aktiviteter for brudeparet og deres gjester


Bryllup i den herskapelige herregården
Den vakre herregården, bevart i all sin prakt siden starten på 1900-tallet, er som skapt for et romantisk bryllup. Selve middagen gjennomføres i spisestua eller biblioteket, og alle de historiske stuene kan bli til deres disposisjon. Overnatting i Baronesse Spenglers værelse eller Kongerommet gjør opplevelsen komplett. For middagsselskap opp til 40 personer.

Bryllup i den flotte festsalen
Festsalen blir en vakker ramme rundt bryllupsselskapet deres. I tillegg har dere nærheten til lobbyområde, jaktbaren og det flotte uteområdet. For middagsselskap opp til 110 personer.

Uformell og festlig stemning i jaktbaren
Jaktbaren er perfekt for «kvelden før»-arrangement og som et supplement til festsalen og herregården. Musikkanlegg, bar og dansegulv gjør jaktbaren populær for bryllupsfesten.

Utendørs arrangement
Området mellom herregården, borgstua og hotellbygget kalles borggården. Dette er et utsøkt og intimt sted for selve vielsen. Vertskapet pynter etter ønske, legger ut rød løper og arrangerer på best mulig måte for gjestene. Dere gir hverandre deres ja. Det kan også ordnes til vielse i herregården eller i herregårdsparken.

Bårdshaug har tidligere gjennomført noen flotte bryllup i selskapstelt i herregårdsparken, og setter dere gjerne i kontakt med leverandør av selskapstelt. De har også mange gode samarbeidspartnere, som kan hjelpe med alt fra underholdning, musikk, bryllupsfotografering og blomster til vielsen til spa-tjenester og frisør.