Sammen skaper vi den perfekte rammen


Sentralt i Orkanger, 35 minutter sør-vest for Trondheim, finner man storslåtte Bårdshaug Herregård.

På starten av 1900-tallet var dette hjemmet til gründeren og verdensmannen Minister Christian Thams – arkitekt, forretningsmann, godseier og konsul. Huset bygde han om i flere stilarter etter sine egne tegninger. Resultatet ble en særpreget herregård og et unikt syn på landsbygda – den gang som i dag. Romantiske omgivelser og historisk atmosfære, gjør Bårdshaug Herregård til et utmerket sted for et vellykket bryllupsarrangement.

På Bårdshaug Herregård har de lang erfaring i å planlegge og gjennomføre bryllup. Alle bryllup er unike – slik som dere. Sammen skapes den perfekte rammen rundt deres store dag. 


Bårdshaug Herregård tilbyr blant annet

  • Selskapsmenyer med det beste av råvarer fra Trøndelag, tilberedt med omhu og stolthet av våre kokker
  • Kunnskap om mat, drikke og en vellykket gjennomføring av bryllupsmiddagen
  • Overnatting med stor og god frokost for brudeparet og deres gjester


Hvilke muligheter finnes?

Herregården
Den vakre herregården, bevart i all sin prakt siden starten på 1900-tallet, er som skapt for et romantisk bryllup. Selve middagen gjennomføres i spisestua eller biblioteket, og alle de historiske stuene kan bli til deres disposisjon. Overnatting i Baronesse Spenglers værelse eller Kongerommet gjør opplevelsen komplett. For middagsselskap opp til 40 personer.

Festsalen
Festsalen blir en vakker ramme rundt bryllupsselskapet deres. I tillegg har dere nærheten til lobbyområde, Jaktbaren og det flotte uteområdet. For middagsselskap opp til 110 personer.

Jaktbaren
Jaktbaren er perfekt for «kvelden før»-arrangement og som et supplement til festsalen og herregården. Musikkanlegg, bar og dansegulv gjør Jaktbaren populær for bryllupsfesten. 

Borggården
Et utsøkt sted for selve vielsen. Det pyntes etter ønske, legges ut rød løper og arrangeres på best mulig måte for gjestene. Dere gir hverandre deres ja.

Det kan også ordnes til vielse i herregården eller i herregårdsparken.

Uteområde
Uteområde ved festsalen med parasoller og varme – for «kvelden før»-arrangement eller som et supplement til festsalen og herregården på en fin sommerkveld. 


Kompetanse og erfaring
Selbusjøen har lang erfaring i å arrangere bryllup. Hvert år har de gleden av å bistå flere brudepar på veien til bryllupet og på selve bryllupsdagen. Her jobber bryllupskyndige personer som er oppriktig interessert og engasjert i deres bryllup. Sammen vil deres bryllupsansvarlige sørge for at dere får en uforglemmelig feiring her Bårdshaug Herregård.

Spør oss om alt! Vi vil gjøre vårt ytterste for at dagen deres skal bli helt fantastisk.