Hotel Brosundet Peis
Foto: Kristin Stoylen
Ålesund

Hotel Brosundet

Bestill nå
Fra kr 1 660

Å oppleve Jugendbyen i fulle drag


Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet, det er dette som er den egentlige bykjernen i Ålesund.

Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser.

Hotel Brosundet består av 132 rom, Molja Fyr, sjømatrestauranten Restaurant MAKI og Brosundet Bar.

Ålesund er en av verdens mest attraktive destinasjoner for de som søker naturbaserte opplevelser.

Ålesund ligger spektakulært plassert på flere øyer, der fjordene og Sunnmørsalpene møter havet.

Ålesund har en lang og interessant historie. Etter den ødeleggende bybrannen i 1904 ble byen gjenoppbygget i den særpregede jugendstilen som preger arkitekturen i sentrum. Fra sentrum har man nærhet til storhavet, unike øysamfunn og spektakulære fjorder med stupbratte fjellsider. Ålesund er et fantastisk utgangspunkt for utforsking av tindepanoramaet i Sunnmørsalpene.

Byen gjenspeiler Ålesundernes personlighet. Som besøkende vil du erfare at historien og det moderne bylivet lever side om side. Ålesund er preget av en historie knyttet til sjøfart og fiskehandel, men også av teknologi og fremtidsrettet næringsliv. Et rikt kulturliv finner sin inspirasjon i lokale tradisjoner og internasjonale impulser.

Telefon +47 70 11 45 00
Hjemmeside

www.brosundet.no

Adresse

Apotekergata 5
6004 Ålesund

Sentralt plassert i vakre Ålesund

Vi inviterer deg til å innta aperitiffen i Brosundet Bar.

Finn deg godt til rette i en av skinnstolene, eller innta en av krakkene ved den kobberkledde baren. Derfra har du god oversikt over vårt stolte utvalg av fremragende viner og sterke drikker – vel å merke kun en liten del av utvalget. Hotel Brosundet er i ferd med å bli viden kjent for sin omfangsrike vinkjeller og utvalg av øl.
 
Ønsker du høylytt musikk og bass du kjenner i mellomgulvet? Beklager, men da blir du pent nødt til å velge et av byens andre utesteder. Brosundet Bar er stedet for den gode samtalen, for latter og en spøkefull tone over halvliteren, for en avslappet stund med den gode årgangsvin eller en utsøkt cognac.