Å oppleve Jugendbyen i fulle drag


Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet, det er dette som er den egentlige bykjernen i Ålesund.

Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser.

Hotel Brosundet består av 132 rom, Molja Fyr, restauranten Apotekergata No.5 og Brosundet Bar.

Ålesund er en av verdens mest attraktive destinasjoner for de som søker naturbaserte opplevelser.

Ålesund ligger spektakulært plassert på flere øyer, der fjordene og Sunnmørsalpene møter havet.

Ålesund har en lang og interessant historie. Etter den ødeleggende bybrannen i 1904 ble byen gjenoppbygget i den særpregede jugendstilen som preger arkitekturen i sentrum. Fra sentrum har man nærhet til storhavet, unike øysamfunn og spektakulære fjorder med stupbratte fjellsider. Ålesund er et fantastisk utgangspunkt for utforsking av tindepanoramaet i Sunnmørsalpene.

Byen gjenspeiler Ålesundernes personlighet. Som besøkende vil du erfare at historien og det moderne bylivet lever side om side. Ålesund er preget av en historie knyttet til sjøfart og fiskehandel, men også av teknologi og fremtidsrettet næringsliv. Et rikt kulturliv finner sin inspirasjon i lokale tradisjoner og internasjonale impulser.