Det nye hotellet på høyden


I Bekkjarvik, som på gamle engelske sjøkart omtales som Beckerwyc, har det vært drevet gjestgiveri siden 1600 tallet for sjøfolk som søkte en trygg havn. Familien Johannessen har forvaltet denne arven, og gjennom de siste 40 år stolt bygget sten på sten og langsomt utviklet destinasjonen Bekkjarvik med kvalitet og omtanke. Det nye boutiquehotellet Beckerwyc House er en eksklusiv og moderne variant av det klassiske gjestgiveriet.

Beckerwyc House har 20 eksklusive rom og suiter, halvparten av disse med egen uteplass. Uteområdene består av flere terrasser hvor hotellets gjester kan slappe av i både lounge og jacuzzi. Det fins parkeringsplass med ladepunkter for EL bil for gjester som ankommer med bil. Hotellet er en naturlig del av Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites, med bare 4 minutters gangavstand fra det tradisjonelle Gjestgiveriet. «Matkatedralen» i hotellets toppetasje vil gi rom for et mangfold av mat- og drikke opplevelser, som vies stor oppmerksomhet i Beckerwyc House.

Beckerwyc Akademy tar sikte på å øke matkompetanse langs tre akser: Matkurs for privatpersoner og næringsliv, digitale matkurs via streaming, og kompetansetiltak for egen næring. Et chambre séparée legger til rette for både private matopplevelser og møter. Det nye hotellet huser også Mirabelle by Ørjan Johannessen, en eksklusiv restaurant med signaturen Island Gastronomy.

Hjertelig velkommen!