Å nyte havets delikatesser i Austevolls lune havn


Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleien.

Gjestgiveriet ble bygd på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Vertskap Asta & Øystein Johannessen driver stedet sammen med sønnene Ørjan & Arnt. Ørjan ble verdensmester i den prestisjefulle konkurransen Bocuse d`Or i 2015. Tidligere har han tittelen Europamester i Bocuse d`Or 2012. Tvillingbroren  Arnt har blitt kåret til Årets Kjøkkensjef 2014 av NKL.

Bekkjarvik og Austevoll i sin helhet er også en plass med sydende liv. Mange kulturelle hendelser finner sted her hvert år. Konserter, både store og små, kunstutstillinger, revyer og liknende.

Michelin anbefaler
Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll har fått god omtale og anbefaling i Michelinguiden. 

Nytt tilbud for gjester:
El-bil med plass til to personer kan leies hos oss. Gode muligheter til å utforske Bekkjarvik og Austevoll. El-bilene koster 350 kr å leie per time.