Bekkjarvik i Sunnhordland

Bryllup og selskapslokaler på Bekkjarvik Gjestgiveri

Velkommen til Bekkjarvik!


Hos Bekkjarvik Gjestgiveri kan du arrangere dine åremålsdager, jubileum og øvrige selskap. Vertskapet har lang erfaring ved arrangering av slike dager, og legger til rette for den beste opplevelsen. Gjerne kombiner selskapet med overnatting for en fantastisk opplevelse av Bekkjarvik!

Perfekt for et romantisk bryllup

På Bekkjarvik Gjestgiveri har det alltid vært selskapeligheter. Kong Christian IV – som i sin tid besluttet at det måtte bygges et gjestgiveri for hver halve dagsreise langs norskekysten – var glad i selskap, god mat og drikke.

Gjestgiveriet ligger flott plassert midt i Bekkjarvik havn. Dette er en sjelden perle, perfekt for et romantisk bryllup. Gjestgiveriet har flere muligheter for bryllupsfest, for både store så vel som mindre bryllup. Fra de som ønsker å feire tre dager til ende, til de som ønsker en tradisjonell feiring. 

Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel måte. De ansatte organiserer alt fra meny- og vinvalg, til bordoppsett og pynting om ønskelig, og egne vinkelnere velger ut og finner viner som passer til menyen dere velger. 

Se her for bryllupsmanual.

Selskapslokaler for ulike anledninger

Bekkjarvik Gjestgiveri gir den perfekte ramme for deres selskap, og kan tilby hele syv forskjellige lokaler til arrangement, alt etter størrelse (fra 10 til 160 personer) - og tilgjengelig kapasitet. Finn det lokalet som passer best til deres spesielle dag;

- Riggaloftet i andre etasje av Galleriet med plass til 24 personer.
- Møterom i andre etasje av hovedhus med plass til 26 personer.
- Spisesal i hovedhus med plass til 90 personer.
Pavilijong framfor hovedhus med plass til 110 personer.
- Galleri ved siden av hovedhus med plass til 110 personer.
- Løo bak hovedhuset (i parken) med plass til 160 personer.
- Herskapshuset bak hovedhuset (for meir ekslusive selskap) med plass til 12 personer.