Bryllup og selskap på Haaheim Gaard
Tysnes i Sunnhordland

Bryllup og selskapslokaler på Haaheim Gaard

Skap minner for livet på Haaheim Gaard


Haaheim Gaard skaper romantiske rammer for bryllup og flotte rammer for runde dager, jubileum og andre selskap. I den store rosehagen kan dere rusle på hagestier, mellom flere hundre roser og rododendron, og tente lykter i frukthagen. Mottakelse med champagne kan serveres i hagen eller på en av terrassene. I hagen finner dere et lite kapell og et lysthus. Kanskje en sang til brudeparet/jubilanten her kan passe før dere går til bords?

Romantiske rammer for bryllup og runde dager

Restauranten har historisk stil og vertskapet dekker på bordene med damaskduker og tøyservietter, og med kandelaber og blomster fra hagen i sesongen.

Hvert selskap blir skreddersydd, sammen med gjestene. Menyene planlegges også sammen med gjesten, basert på tilgjengelige lokale og kortreiste råvarer. Velg mellom 3 retter, 5 retter eller 7 retters meny, med blant annet vin fra vinkjelleren, Haaheims eget øl eller eplemost fra Hardanger. Baren har alle rettigheter.

Hovedsalen har plass for opptil 65 gjester, Hagesalongen 35 gjester, Vinkjelleren 12 gjester, og Bakeriet tar rundt 15 gjester.

Historisk stil er det også på rommene på Haaheim. Her kan du bade i løvebadekar, med urter eller roseblader, nyte utsikten over hagen og mot skjærgården, og våkne opp til lukten av nystekt brød fra steinovnen.