Selskap og bryllup på Grand Hotel Egersund
Egersund

Bryllup og selskapslokaler på Grand Hotell Egersund

Bestill nå
Fra kr 995

Den gode atmosfæren og et anerkjent kjøkken


Vi på Grand Hotell ønsker deg velkommen til oss for å feire ditt selskap, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring.

Våre lokaler er egnet for alle typer selskapsarrangement, både for små og store grupper. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst vårt anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Ønsker dere det lille ekstra, så ordner vi gjerne det. Vil dere ha musikk, ordner vi gjerne med DJ, lokale artister eller et musikkanlegg

Den største dagen i ens liv overlater man ikke til tilfeldighetene

Våre flotte og stemningsfulle lokaler er perfekt for bryllup og andre selskapeligheter. Med beliggende midt i den flotte trehusbebyggelsen og like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, opptil 120 personer.

Vi serverer tre-retters middag, buffet, eller det dere måtte ønske. Vi ordner det fullverdige selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene. Velkommen til en minnerik anledning!

Forespørsel selskapslokaler


Overnatting?
Dersom stedet er fullbooket ønsker jeg tilbud fra andre steder i samme region