Selskap og bryllup på Grand Hotel Egersund
Egersund

Bryllup og selskapslokaler på Grand Hotell Egersund

Den gode atmosfæren og et anerkjent kjøkken


Grand Hotell ønsker deg velkommen for å feire ditt selskap, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring.

Hotellets lokaler er egnet for alle typer selskapsarrangement, både for små og store grupper. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst hotellets anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Bryllup i Egersund

Grand Hotell Egersund er et tradisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper hotellet en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Hotellet kan ta både store og små bryllup, opptil 120 personer.

Bryllup er en av livets lykkeligste dager og skal samtidig være et godt minne i årene som kommer. Det er en stor festdag som krever mye planlegging. Hos Grand Hotell Egersund får du profesjonell hjelp til å gjøre nettopp ditt arrangement smakfullt og vellykket. Bryllupsplanleggerne ordner det fullverdige selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene.

Selve bryllupsmiddagen er en viktig ingrediens på den store dagen. Her skal dere kunne lene dere tilbake og nyte dagen. Hotellets kokker har komponert en nydelig selskapsmeny – du kan velge fra den eller du kan komme med egne ønsker.