Gode folk, godt humør og gode råvarer


Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og "create your own cuvèe". For de matinteresserte kan hotellet by på kokkekurset "3-retters gourmet på 2 kokeplater".

Vinsmaking med Roar Hasle 
Roar Hasle har over 20 års erfaring innen salg – og markedsføring. Både som rådgiver, leder, eier og gründer. Roar er utdannet innen strategi, markedsføring og entreprenørskap, pressens lederskole og vinkelner ved GI. 

Meny: Smaking av 5 viner og vinforedrag i Grand Vinkjeller
Pris pr pers fra kr 495,-
Minstepris er for 10 personer.

Kokkekurs med Rune Løyning
Rune Løyning har mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold. Dette er for alle, og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.

Først er det fokus på informasjon om råvarer og teknikker. Etter dette deles en inn i lag og starter med å koke, steke, prate, stille spørsmål og ha det hyggelig sammen. Etter endt koking, samles alle rundt et hyggelig, oppdekket bord for å fortære et egenprodusert tre retters gourmet måltid.

Med gode folk, godt humør, gode råvarer og litt humor blir dette garantert både lærerikt og morsomt. Dette kurset har to menyvalg: ett kjøtt- og ett fiskemåltid.

Dere kan velge mellom to menyer hvor begge koster kr 920,- pr pers. Minimum 7 personer pr kurs (dere kan være færre men må betale for min. 7 stk)