Å ta verdensarven inn i fulle drag


Fretheim Hotel har tiltrukket seg gjester fra hele verden siden slutten av 1800-tallet. Få steder er fjord og fjell mer vakkert og dramatisk enn i Flåm.

Fretheim er et sted der en både kan se, smake, lytte og ta inn over seg noe av den mest storslåtte naturen Norge har å by på. Beliggende ved endestoppet på den unike Flåmsbana, og med UNESCOs verdensarvområde Nærøyfjorden like ved, ligger hotellet midt i smørøyet for fantastiske opplevelser.

Hotellet ble bygget i sveitserstil på slutten av 1800-tallet. Gjennom årene har hotellet blitt utvidet i takt med turiststrømmen. Den eldste delen av hotellet er restaurert med vakre detaljer, med peiser og antikke møbler både i stuer, bibliotek, konseranselokalene og de historiske gjesterommene. Alle hotellets 122 rom har flott utsikt mot fjord eller fjell.

Med inspirasjon fra både naturen og fortiden byr Fretheim Hotel på kortreiste smaker fra gårdene i og rundt Flåm, med noen av landets beste produsenter av ost, kjøtt, frukt og grønnsaker. Maten blir servert både på tradisjonelt og nyskapende vis av hotellets dyktige kokker.

Enten du er på jakt etter fjordcruise i Nærøyfjorden eller en aktiv opplevelsesferie, gir og et opphold på Fretheim deg et utmerket utgangspunkt.