SIDERHUSET OLA K

Møter og selskap på Siderhuset Ola K

En samling i Norges frukthage


Ønsker du å feire en bursdag, avholde et møte eller samle storfamilien og vennegjengen til et hyggelig lag? Siderhuset Ola K har utmerkede fasiliteter for selskap, møter og mindre konferanser for opptil 30 personer.

Et selskap med utsikt

Siderhuset Ola K er en naturlig samlingsplass som tilbyr mat av ypperste kvalitet med skiftende menyer og inspirasjon hentet fra Norges fruktfat, Hardanger. Lokalisert i vakre omgivelser mellom fjord og fjell på Nå byr det unike gamle handlesstedet på en unik setting for din neste samling.  

I annen etasje dekkes det opp til fest med hvit duk, Hardangertema og i det hele tatt en genuin fine dining-stemning. Her kan det dekkes opp til rundt 50 personer. Lokalet dekoreres etter behov og kan gjerne også brukes til både bryllup, dåp og andre selskaper.

Her legges alt til rette for at dere som selskap skal få et så fint opphold som mulig. Restauranten tar seg av alt det praktiske og utarbeider gjerne menyer, oppsett og andre detaljer etter deres ønsker. Historieforteling og generell underholdning er også mulig.

Ute på kaien er skuret gjort om til samlingspunkt. Her har det tidligere blitt avholdt både quiz, selskap og smakinger. Men kanskje har dere en annen idé? 

Et gastronomisk møte

I husets tredje etasje finner du møte-, konferanse- og smakeromsfasiliteter til 20 pax med prosjektor og minibar. Etasjen har en unik utsikt til fjord og fjell og byr på en ekte VIP-stemning.

Her finner du også en 65¨ TV-skjerm med tilkobling til PC/Mac via HDMI kabel, utstyr til digitale møter f.eks Teams eller Zoom og selvfølgelig trådløst internett. Siderhuset Ola K skreddersyr gjerne en gastronomisk opplevelse sammen med møtet eller i for- og etterkant. Ønsker dere en pause arrangeres gjerne en aktivitet eller smaking enten inne eller ute på kaien. 

Ønsker dere overnatting finner du både historiske Utne Hotel og Hotel Ullensvang en liten kjøretur unna.