Å slappe av og nyte livet etter en aktiv dag


Nermo Hotell ligger vakkert til i Hafjell, med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her bor du i en lun og avslappet atmosfære, med fokus på kvalitet og komfort.

Nermo er et tradisjonsrikt, familiedrevet hotell. Med flott beliggenhet og med kort vei til Lillehammer, fokuserer vertskapet på personlig service, unike rom og mat som er laget fra bunnen av. Her er 31 hotellrom og 53 leiligheter å velge i.

I Nermos peisestuer er det en lun og avslappet atmosfære. Mange grupper som trenger arbeidsro velger å bo på hotellet, der man kan jobbe usjenert og sove godt. Med nærheten til Hafjell og Hunderfossen er Nermo også brukt som base for familier. Gjestene kan også ta en aktiv dag ute på hotellets egen golf- og minigolfbane.

Hotellet har lange mattradisjoner, og det synes på hotellets meny. Der brukes gode norske råvarer, mange av dem fra lokalområdet i Gudbrandsdalen. I hotellets særegne og velfylte vinkjeller kan man også få vinsmaking kombinert med middag.

I nærområdet finnes det mange muligheter for natur- og kulturopplevelser både sommer og vinter, enten du ønsker et rolig og avslappende eller aktivt og utfordrende opphold.