Bryllup på Nermo Hotell
Hafjell/ Lillehammer i Gudbrandsdalen

Bryllup og selskapslokaler på Nermo Hotell

Herskaplig beliggenhet og utsikt over Gudbrandsdalen


Nermo Hotell har lang erfaring for å være vertskap for barnedåp, konfirmasjoner, brylluper, jubileer og andre familiesamlinger. Med herskaplig beliggenhet og utsikt over Gudbrandsdalen og Hafjell har Nermo Hotell tatt i mot gjester siden 1877. Et unikt utgangspunkt og en fin ramme for et vellykket arrangement.

For alle begivenheter

Hotellets selskapslokaler spenner fra små intime stuer til storsalen på låven som rommer inntil 100 gjester. Hotellet har Gudbrandsdalen største terrasse på 110m2 med plass til 80 personer. Det er takmarkiser over hele terrassen og varmelamper til bruk på sene sommerkvelder.

Storsalen på låven er på hele 550m2 der den innerste halvdelen er selve storsalen og den ytterste halvdelen er foajé og minglerom. I foajeen står det en del unikt utstyr og kjøretøy som er brukt opp gjennom hotellets historie.

Hotellet har flere festmenyer og hotellets kjøkkensjef hjelper med vinvalg og anbefalinger. Om gjestene overnatter får dere mer tid og flere hyggelige opplevelser sammen. Hotellet har både moderne rom og romslige leiligheter, og legger gjerne opp aktiviteter alle kan delta på. Uansett anledning, på Nermo er din gruppe midtpunktet – og mat og service tilpasset din anledning.