Fasaden av Lillesand Hotel Norge
Lillesand

Lillesand Hotel Norge

Bestill nå
Fra kr 1 690

Å lande komfortabelt i vakre Lillesand


Lillesand Hotels historie startet i 1837. Den irske rebellen Robert Gonsalvo Major flyktet fra hjemlandet og slo seg ned i Lillesand. Her bygde han barkemølle og garveri, og her stammer den eldste delen av hotellet fra.

Det var likevel ikke før i 1873 at hotelldriften startet, da Lillesand opplevde sin storhetstid som sjøfartsby. Etter dette har hotellet hatt mange eiere, og i dag er det Lillesand-jenta Beate Holm Töpfer og hennes tyske mann Wolfgang Töpfer som eier og driver Hotel Norge.

Atmosfæren og stilen på hotellet er tradisjonell, men som gjest opplever man også den komforten man forventer av et moderne hotell. Rommene har personlig stil, og behagelige møbler i duse farger gir en lun og god følelse.

Telefon +47 37 27 01 44
Hjemmeside

www.hotelnorge.no

Adresse

Strandgaten 3
4790 Lillesand

Det hele startet med en eventyrskikkelse - den irske rebellem Robert Gonsalvo Major. Han måtte flykte fra Irland og slå seg ned i Kristiansand. I 1837 kom han til Lillesand hvor han kjøpte tomt av Madame Stenersen. Hun eide på den tiden "hele" Lillesand. Han bygde en barkemølle og garveri. Som kontor og lager bygde han det huset som i dag utgjør den eldste delen av Hotel Norge. 
I dag er det Lillesandsjenta Beate Holm Töpfer og hennes mann Wolfgang som driver og eier Hotel Norge.

Lillesand er en trivelig liten havneby