Moderne rorbuer med lang tradisjon


På Svinøya i Svolvær kan du overnatte i rorbuer, rorbusuiter, leiligheter eller i den eksklusive Væreiergården mens du utforsker og opplever Lofoten. Alle rorbuer, historiske hus, leiligheter, suiter og Væreiergården er idyllisk plassert i et levende fiskevær mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel og ny lokal bebyggelse.

Den anerkjente restauranten Børsen Spiseri i Handelsbrygga fra 1828 gir deg lokale gode matopplevelser. Her kan du nyte både frokost og en deilig middag med lokale råvarer.

På Svinøya i Svolvær har du storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre. Et lite Lofoten i miniatyr i byen Svolvær, med kort vei til både fly, båt og buss.

I samarbeid med lokale aktivitetsleverandører leveres opplevelser og aktiviteter i verdensklasse og minner for livet. Både sommer som vinter er opplevelsene helt unike. Her finner du også gode kurs-, konferanse- og møteromslokaler med godt vertskap.

Historien på øya strekker seg 200 år tilbake i tid, og Svinøya Rorbuer har mottatt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke “Olavsrosa”, for sin innsats for å ivareta og formidle den viktige kystkulturhistorien til Lofoten.

Velkommen til Svinøya, din base for gode opplevelser i Lofoten!