En liten hotellperle i Nordens eldste festningsby!


Med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, omgitt av vakker natur og historiske bygninger finner du Gamlebyen Hotell Fredrikstad. Hotellet ligger i den ærverdige Graffgården, Voldportgaten 72, i Det tolvte kvartal i Gamlebyen. Bygningen er oppført i 1835, trolig for høker Johan Nils Hansen. Huset er oppført i tømmer i en sen-klassisistisk stil og har en særegen utforming. I 1928 ble den solgt til Johan Graff, som gården i dag bærer navn etter.

Hotellet har 16 koselige rom, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil. Rommene er nylig pusset opp i historisk stil og er utstyrt med TV og gratis wifi. Holbergsuiten har fullt kjøkken og en større sittegruppe som passer perfekt for mindre kurs og styremøter, samlinger og andre begivenheter. På Kongens torv kan du bo i egen privat suite i den gamle Raadhusstallen med privat uteplass, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Frokost serveres hos samarbeidspartneren Restaurant Værk noen få skritt unna, der du også kan få à la carte senere på dagen.

Hotellet byr på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen og vertskapet legger til rette for at du som gjest skal få et uforglemmelig opphold. Velkommen til Gamlebyen!