Gamlebyen Hotell Fredrikstad


- For deg som ønsker en annerledes opplevelse 

Velkommen til Gamlebyen Hotell- i hjertet av Gamlebyen Fredrikstad, en liten hotellperle med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, omgitt av vakker natur og historiske bygninger. Hotellet ligger i den ærverdige Graffgården, Voldportgaten 72, i Det tolvte kvartal i Gamlebyen Fredrikstad. Bygningen er oppført i 1835 trolig for høker Johan Nils Hansen. Huset er oppført i tømmer i en sen klassiistisk stil og har en særegen utforming. I 1928 ble den solgt til Johan Graff, som gården i dag bærer navn etter.

Hotellet har 15 små koselige rom og 2 suiter, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil. Rommene er nylig pusset opp i historisk stil med en lun og hyggelig atmosfære og er utstyrt med TV og gratis wifi. Holbergsuiten har fullt kjøkken og større sittegruppe som passer perfekt for mindre kurs og styremøter, samlinger og andre begivenheter. På Kongens torv kan du bo i egen privat suite, i den gamle Raadhusstallen med privat uteplass, to soverom, bad, stue og kjøkken.
Frokost serveres hos vår samarbeidspartner Gamlebyen Gjestgiveri noen få skritt unna, der du og kan få a la carte senere på dagen. Som gjest på Gamlebyen Hotell får du 10% rabatt på lunsj og middag fra menyen.

Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold.