Gran

Bryllup og selskapslokaler på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Festdager som gir gode minner for livet


Til selskap og fest er Granavolden Hotel & Gjæstgiveri den perfekte rammen. I historiske og hyggelige bryllupslokaler ligger alt til rette for at festdagen blir en opplevelse! Hotellet har stuer i flere størrelser, noe som gjør at du uansett antall gjester får et lokale som er tilpasset ditt behov.

En storslått og minnerik bryllupsfeiring

Gjennom snart tusen år har søsterkirkene på Granavollen vært rammen om kjærlighetens viktigst manifestasjon - bryllupet. Kirkene fra 1100-tallet kan også bli rammen om din store kjærlighetsdag. Ønsker du borgerlig vigsel har gjestgiveriets nærmeste nabo, Glasslåven kunstsenter et praktfullt lokale for høytidsstunden.

Fra Søsterkirkene eller Glasslåven og frem til resepsjonen er veien kort. Vi legger ut den røde løperen fram til gjestgiveriet.

Etter vielsen passer det med fotografering. Skyss med hest og kjerre ordner vi til et romantisk sted, for eksempel Prestegårdshagen, 200 meter fra gjestgiveriet. I mellomtiden følges gjestene inn i Gregersstua, eller ute under åpen himmel hvis været tillater, der fingermat og musserende vin kan serveres.