NES PÅ HEDMARK

Bryllup og selskapslokaler på Herregården Hoel

En feiring i "Norges Toscana"


På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg
Hoel, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til små og store selskaper – sommer som vinter. 

 

En perle ved Mjøsa

Herregården Hoel er et godt sted for feiring av livets store begivenheter. Enten du ønsker et intimt selskap med minimum 10 gjester eller et stort selskap på cirka 130 har herregården funksjonelle lokaliteter.

Ønsker du å arrangere tilstelninger for dine venner, så som middag, lunsj, sommerfest, nyttårsfest, kulturelle aftener, vinsmaking eller lignende kan det også arrangeres. For fredag, lørdag og søndagsarrangementer stilles det krav til et minimum antall gjester.

Maten som serveres har rike og naturlige smaker. Kokkene bruker det gården og nærområdet har å by på, fra poteter, bygg og kylling til rabarbra og vindruer fra hagen. Menyene blir satt sammen basert på hva som er i sesong, og alle retter lages med høyt fokus på smak, yrkesstolthet og kjærlighet for faget.

Kapasitet i restaurant: 140 stk

Kapasitet utendørs under parasoller m/varmelamper: 120 stk

Herregården tilbyr også mindre lokaler for lukkede selskaper. 

Dagen du skal huske så lenge du lever.

En bryllupsdag vil alltid bli minnerik, men den kan også bli fryktelig hektisk. Da er det godt å slippe å tenke på detaljene selv, og heller få lov til å nyte hvert eneste minutt.

På Herregården Hoel setter omgivelsene en helt egen ramme for feiringen, kanskje med vielsen i den historiske hagen med utsikt over Mjøsa, kanskje inne i den ærverdige ballsalen. Men fremfor alt finner du erfaringen og alle de praktiske fasilitetene som sikrer at hver eneste lille del av den store dagen blir tatt hånd om. Og når den er omme, kan de nygifte trekke seg tilbake til gårdens romantiske brudesuite i hagen, plassert midt i den frodige hagen med panoramautsikt over Mjøsa og tilbaketrukket fra andre gjester.

Det er mulig å leie Skibladner til den store dagen – og legge til ved gårdens egen Skibladnerbrygge. Se her for mer informasjon.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!