NES PÅ HEDMARK

Bryllup og selskapslokaler på Herregården Hoel

En feiring i "Norges Toscana"


På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Storgården har en praktfull utsikt over Norges største innsjø som speiler frodige jorder i et av Norges best bevarte kulturlandskap. Vertskapet, familien Sandberg
Hoel, benytter de mange bygningene og deres kulturhistorie til å ønske gjester velkommen til kurs og konferanser, små og store selskaper, overnatting og kulturbegivenheter – sommer som vinter. 

 

En perle ved Mjøsa

Herregården Hoel er et godt sted for feiring av livets store begivenheter; bryllup og runde års jubiléer. Enten du ønsker et intimt selskap med minimum 10 gjester eller et stort selskap på cirka 130 har herregården funksjonelle lokaliteter.

Ønsker du å arrangere tilstelninger for dine venner, så som middag, lunsj, sommerfest, nyttårsfest, kulturelle aftener, vinsmaking eller lignende kan det også ordnes. Ta kontakt for tilbud. For fredag, lørdag og søndagsarrangementer stilles det krav til et minimum antall gjester.

Hage- og parkanlegget er populært til utendørs bryllup på sommeren, men i salen i hovedhuset kan det skapes stemningsfulle vielser hele året.