Bryllup på Lysebu
OSLO

Bryllup og selskapslokaler på Lysebu

Et bryllup eller selskap på Lysebu skal gi minner for livet!


Lysebu gjør alt for det skal bli en spesiell aften, og forbereder seg godt. De har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av ulike selskapsarrangementer. Deres selskapskoordinator kjenner alle rutinene rundt de ulike selskapsformer og bryllup. Dette for at du som gjest skal få den beste oppfølging og veiledning rundt kanskje den viktigste dagen i Deres liv.

Lysebu for alle anledninger

Lysebu vil gjøre sitt beste for å oppfylle de høye forventningene både du og dine gjester har, og overlater ingenting til tilfeldighetene.

Selskapsmenyene er komponert av årstidenes beste råvarer og nøye sammensatt for å gi gjestene en fullendt måltidsopplevelse. Det legges stor vekt på detaljer, smak og presisjon. Detaljer som skaper det lille ekstra. Lysebus kjøkken er viden kjent.

Hotellets egne selskapskoordinator står parat for å bistå dere, og kan blant annet skaffe musikk til festen, enten det er DJ, band eller storband dere ønsker. Det kan også skaffes folkedansere, fiolinsolister eller annen type underholdning. Hotellet har kontakt med flere profesjonelle fotografer, og hjelper gjerne med å skaffe fotograf i forbindelse med små og store arrangementer.

Gjestene kan også få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene. Trenger dere transport til og fra Lysebu tilbys både turistbusser, eksklusive biler eller kanefart.

Alt dette sammen med nydelige selskapskaker og god, lokal mat setter prikken over i'en på ditt neste arrangement eller selskap!