Fasade Sundvolden Hotell
Krokkleiva/Sundvollen utenfor Oslo

Sundvolden Hotel

Bestill nå
Fra kr 1 090

Å nyte historien og det gode vertskap


Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.
I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Vi er stolte av å kunne presentere et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som vi vender nesen fremover og tilpasser oss morgendagens hotellgjester.

Vi kan tilby topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og vi gjør vårt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

Telefon +47 32 16 21 00
Hjemmeside

www.sundvolden.no

Adresse

Dronningveien 2
3531 Krokkleiva

Foto: Marius Rua

Sundvolden Hotel eies og drives av familien Laeskogen.
Familien har drevet hotellet fremover siden de kjøpte den gamle skysstasjonen i 1965. Den gang var det temmelig forfallent og inneholdt 21 værelser med bad på gangen. Det var to mulige kjøpere. Den andre kjøperen, en bensinstasjon kjede, hadde planer om å benytte Gildehuset til vaskehall. Vi er glade for at det ble Laeskogen som fikk tilslaget! Siden har familien bygget nytt og pusset opp kontinuerlig slik at anlegget i dag fremstår som tidsmessig oppdatert og moderne.