Brudepar kutter bryllupskaken på Ekebergrestauranten
Oslo

Bryllup og selskapslokaler på Ekebergrestauranten

Førsteklasses mat og vakker utsikt


Legg ditt neste selskap til det ikoniske landemerket i Oslo! Ekebergrestauranten hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker det. Stedet passer ypperlig for både små og store tilstelninger og har flere flotte rom med kapasitet for opptil 170 gjester.

Flotte selskapslokaler

Selskaper kommer i de fleste former og fasonger. Restauranten tar alle like alvorlig og finner alltid en løsning. Er dere mange, brukes hele huset, er dere få, finner de et egnet rom. 

Store festsal tar 170 gjester til middag, 120 hvis dere vil sitte ved runde bord. Mindre selskaper fra 6 og opp til 50 personer arrangeres i restaurantens Chambre séparée, på Mezzaninen eller i Peisestuen og området rundt baren. I sommersesongen har restauranten stor uteservering, med fantastisk utsikt over Oslofjorden, øyene og båtlivet som setter en spesiell ramme rundt arrangementet.

Ekebergrestauranten kan ta fullt ansvar for hele selskapet og alt det praktiske. De kan også arrangere selskapet i samarbeid med dere, utarbeide menyer, vinlister og program.

Ta kontakt for mer informasjon og et utforpliktende tilbud.

 

Bryllup på Ekeberg

I tillegg til å ha flotte lokaler og unike omgivelser, byr Ekebergrestauranten på mat, drikke, service og personell av ypperste klasse. Bryllup er en viktig dag, ikke bare for dere som par, men også for oss, og vi kan garantere at et bryllup her vil svare til forventningene og vel så det. 

Ekebergrestauranten har rom som passer for små familiebrylluper, og lokaler for storbryllup med opptil 160 gjester. Tradisjonelt eller uformelt, sommerstid eller vinterbryllup - vi skreddersyr en dag som passer for dere og hjelpe gjerne til med alt fra vielse, blomster, musikk, transport, fotografering og det meste man måtte ønske. På selve dagen kommer dere til dekket bord, og nyter sted, mat, drikke, og atmosfære sammen med gjestene deres, og går hjem når dere er mette av inntrykk. Restaurantens erfarne personale sørger for alt av oppdekking og nedrigging, i tillegg til personlig service både i planleggingsfasen og på selve dagen.


Ta kontakt for mer informasjon om bryllup og en uforpliktende visning.