Å bli mottatt av vertskap i niende generasjon


Walaker Hotell ligger i vakre Solvorn i Indre Sogn. Hotellet har blitt drevet av den samme familien siden 1640, og i dag er det åttende og niende generasjon som styrer.

Den flotte plasseringen ved Lusterfjorden og den rolige atmosfæren gjør Walaker Hotell til et ettertraktet reisemål for de som søker fred og ro. Hotellet har badestrand i en lun vik av Lusterfjorden og en nydelig hage med roser og syriner. Blant brygger og naust i den vesle bygden finner hotellgjestene gode fotomotiv.

Walaker Hotell ligger midt i det store matfatet som Indre sogn er. Her får dere sjøkreps fra fjorden, hjort fra fjellene, bærbusker så langt dere ser, hjemmeystet ost, hjemmelaget eplejuice, bringebærnektar og mye annet i småskalaproduksjon. Lokalprodusert mat er viktig på Walaker Hotell, som tar i bruk råvarer ut i fra sesong.

I sammenheng med familiens 300-årsjubileum ble det åpnet et stort kunstgalleri, Galleri Walaker 300, i den gamle driftsbygningen som står på tunet. Galleriet har skiftende utstillinger hver sommer, med nasjonale kunstnere.

Hotellet er sesongåpent fra begynnelsen av april til slutten av oktober.