SOLVORN VED SOGNEFJORDEN

Bryllup og selskapslokaler på Walaker Hotell

Den unike stemningen


Norges eldste familiedrevne hotell er som skapt for store begivenheter, med sin flotte rosehage og historiske sus. Dette er plassen å være for deg som ønsker noe veldig spesielt. Her er det ingen som forstyrrer og det er lett å finne roen, om du er sammen med venner, kollegaer eller familie.

Lei deres eget hotell for anledningen

Har dere lyst å ha hotellet for dere selv ved neste store feiring? Da kan dere leie hele Walaker Hotell.

Hotellet kan ta maks 64 gjester til middag ved større selskap. Her kan dere velge mellom 3-, 4- eller 5-retters festmiddager. Start med en aperitiff i hagen, før dere trekker inn i restauranten en stund etter. Om været er litt grått eller regnet lurer i horisonten kan Galleri Walaker benyttes, som går over 3 etasjer.

Middag med taler tar alltid litt ekstra tid, men når takk for maten-talen er gjort, så kan alle gå fra bordet. Kveld blir til natt. Dermed kan dere få "være oppe" litt ekstra utover natten, til musikk eller andre innslag som dere selv planlegger.

Frokosten dagen etter blir servert når dere føler dere klare for den. Om dere ønsker det, så kan dere ta denne i hagen. Som regel er det frokost fra klokken 10 til klokken 12, med påfølgende sen utsjekk av rommene.

Om du har et bryllup i anmarsj ligger i tillegg verdens eldste stavkirke kun en kort båttur over fjorden. Dette vil være med på å sette rammen du vil huske i lang, lang tid. Hotellet byr på lokal og kortreist mat i spektakulære omgivelser.