Å nyte godt av ærlige, lokale råvarer


Kronen Gaard er et annerledes, koselig og intimt hotell med historisk sus. Her bor du nært Stavanger, i landlige omgivelser, og kan nyte ærlig mat fra områdets mange lokale matprodusenter.

Trelasthandler Gabriel Block Watne bygget Kronen Gaard i 1898 som sommerbolig, og skapte med det et yndet samlingssted for familie, slekt og venner. Nøkkelord som god mat og stor selskapelig aktivitet danner grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker her.

Med sine 34 behagelige rom, alle med hver sin historie, har Kronen Gaard mål om å være et intimt og hyggelig hotell med god service. Det skal være et godt sted å komme til. Det vakre hovedhuset i sveitserstil fra 1898 og den idylliske hagen rundt hotellet danner en vakker ramme for både arrangementer og opphold. 

På Kronen Gaards kjøkken er kokkene opptatt av rene smaker uten altfor mye staffasje. Ekte og ærlig mat, kaller de det. Det betyr lokale råvarer fra lokale produsenter, tilberedt i hotellets kjøkken, som er helt åpent. Her kan man nyte duftene og se kokkene i aktivitet.