Bordet er dekket for fest og selskap
Rjukan Admini Hotell

Bryllup og selskapslokaler på Rjukan Admini

Særegne og stilfulle selskapslokaler


Rjukan Admini Hotell kan by på et av fylkets mest særegne overnattings-, konferanse-  og selskapslokaletilbud. Hotellet inngår i den store industrielle historiefortellingen som plasserte Notodden/Rjukanregionen på UNESCOs Verdensarvlista i 2015. 

Blant gjestene finner vi opp igjennom årene alle Norges konger og deres familier, Danmarks dronning Margrethe, tidligere statsminister fra Israel Ben Gurion, Shaen av Persia og hans Fara Diba og tungtvannssabotørene for å nevne noen. Et unikt sted for ditt neste selskap eller bryllup!

Et unikt sted helt for dere selv

Rjukan Admini byr på særegne lokaler til ditt neste selskap. Bordet i spisesalen dekkes med kandelabere, husets eget dekketøy av høy kvalitet og kjøkkenet byr på et gourmetmåltid med utsøkte drikkevarer etter ditt valg.

Kaffe avec kan nytes i den spesielle peisestuen med fyr på peisen, gjerne i et fredet designmøblement, eller i storstuen med klassiske møbler og god kunst på veggene. 

Alle rom er forskjellige, men alle har samme høye standard med stilmøbler. Hotellets suiter anbefales spesielt for den eksepsjonelle opplevelsen.

Ved å leie hele det lille, eksklusive hotellet og disponere det alene får dere tilgang til husets 15 unike soverom – smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort, peisestue, dagligstue, spisesal og møterom. Hotellets vertskap er selvfølgelig tilstede for å hjelpe dere med alt fra oppsett til menyer.