Fasaden av Villa Åmot
Voss

Fleischer's Hotel

Å oppleve gjestfrihet i femte generasjon


Fleischer’s Hotel ligger nydelig til mellom mektige vestlandsfjell, i hjertet av Fjord-Norge. Hotellet er sentralt plassert mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen på Voss.

Her møtes du med ekte historie, en enestående bygning og tidsriktige fasiliteter. Femte generasjon Fleischer setter sin ære i å by på et nærværende vertskap og tidsriktige måltider i ærverdige omgivelser.

Måltidene blir servert i Restaurant Magdalene eller à la carte restaurant Seckman. I Fredrik’s Bar og på Terrassen kan du nyte ulike forfriskninger. Hotellet har også en velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue, et trimrom og utendørs tennisbane.

Fleischer’s Hotel er et moderne hotell med rike tradisjoner, og det har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. I 1864, da hotelldriften startet, var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss. Dagens hotell ble bygget i 1889 i sveitserstil, og ble raskt ettertraktet blant velstående turister, kongelige og adelige. Etter dagevis med reising med dampskip, jernbane og hest og kjerre ankom de et hotell med forunderlig kjent atmosfære, som om de med ett var tilbake i London, Berlin, Stockholm eller Paris. En atmosfære av dannet gjestfrihet og kontinentale vaner. I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

Voss er et trafikknutepunkt mellom øst og vest, og har nær beliggenhet med Hardangerfjorden mot sør og Sognefjorden mot nord. Det er enkelt å reise hit, både med bil, buss eller tog. Nærmeste flyplass er Bergen Lufthavn, Flesland, ca. 100 km fra hotellet.

Telefon +47 56 52 05 00
Hjemmeside

www.fleischers.no

Adresse

Evangerveien 13
5700 Voss

Historiske Fleischer’s Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864. Dagens hotellbygning sto ferdig i 1889. Historien går imidlertid lenger tilbake enn det.

Familiens stamfar, Johan Seckman Fleischer slo seg ned på Voss allerede i 1760. Han er oldefar til hotellets grunnlegger, Fredrik Fleischer, og tipp-tipp-tipp-tipp- oldefar til dagens vertskap, Erik Fleischer Tønjum. Han driver hotellet sammen med Alette Hjelmeland.

Det er en helt spesiell atmosfære på Fleischer´s Hotel