Fasaden av Villa Åmot
Voss

Fleischer's Hotel

Bestill nå
Fra kr 1 325

Å oppleve gjestfrihet i femte generasjon


Med sin ærverdige atmosfære, gode mat og imøtekommende vertskap er Fleischers Hotel en institusjon på Voss. Et moderne hotell med rike tradisjoner, i hjertet av fjord-Norge.

Midt mellom mektige vestlandsfjell, i sentrum av Voss, ligger Fleischer's Hotel nydelig til mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen. Midt i smørøyet for aktiviteter både sommer og vinter på vakre Voss, en drøy time fra Bergen og og et idéelt utgangspunkt for dagsturer til både Sognefjorden og Hardangerfjorden.

Hotellet er bygget i 1889 i sveitserstil, og ble raskt ettertraktet blant velstående turister, kongelige og adelige. Etter dagevis med reising med dampskip, jernbane og hest og kjerre ankom de et hotell med forunderlig kjent atmosfære, som de med ett var tilbake i London, Berlin, Stockholm eller Paris. En atmosfære av dannet gjestfrihet og kontinentale vaner. 

Her møtes du med ekte historie, en enestående bygning og tidsriktige fasiliteter. Fjerde generasjon Fleischer setter sin ære i å by på et nærværende vertskap og tidsriktige måltider i ærverdige omgivelser. Her finner du også velværeavdeling med svømmebasseng, treningsrom og tennisbane.

Voss er rik på kultur og tradisjon, og Fleischer’s Hotel har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. I 1864 var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss. I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

 

Telefon +47 56 52 05 00
Hjemmeside

www.fleischers.no

Adresse

Evangerveien 13
5700 Voss

Historiske Fleischer’s Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864. Dagens hotellbygning sto ferdig i 1889. Historien går imidlertid lenger tilbake enn det.

Familiens stamfar, Johan Seckman Fleischer slo seg ned på Voss allerede i 1760. Han er oldefar til hotellets grunnlegger, Fredrik Fleischer, og tipp-tipp-tipp-tipp- oldefar til dagens vertskap, Erik Fleischer Tønjum. Han driver hotellet sammen med Alette Hjelmeland.

Det er en helt spesiell atmosfære på Fleischers Hotel