FLEISCHER'S PÅ VOSS

Bryllup og selskapslokaler på Fleischer's Hotel

Selskapslokaler til de fleste anledninger


På Fleischer's møtes du med ekte historie, en enestående bygning og tidsriktige fasiliteter. Femte generasjon Fleischer setter sin ære i å by på et nærværende vertskap og tidsriktige måltider i ærverdige omgivelser. 

Fra små til store selskap -  hotellet er stolte av å kunne tilby deg akkurat det du måtte ønske. Dåp, fødselsdag, konfirmasjon, bryllup eller jubileum - her er det egnede lokaler til de fleste anledninger!

Enestående gjesteopplevelser i 150 år!

Det er noe med Fleischer’s Hotel. Du merker det når du står utenfor den høyreiste trebygningen, med spisse tårn, spir og karnapper i et mylder av sveitser- og dragestil. Du merker det når du kommer inn i resepsjonen og ser signaturene til fordums storheter som har vært her før deg. Når du går gjennom gangene og hører historien hviske til deg. Når du går gjennom gangene og hører historien hviske til deg. Setter deg ned i spisesalen, slik keiser Wilhelm av Tyskland gjorde, slik Edvarg Grieg gjorde, ja, slik til og med fyrsten av Siam gjorde.

Her opplever du også noe av det beste Norge har å tilby innen mat og drikke. Hotellet står for kortreiste, regionale, sesongbaserte råvarer, lokal forankring og kontinentale vaner. I kombinasjon med smakfulle og dekorative retter presentert på tidsriktig vis, tilbyr hotellet både langreist og kortreist drikke som setter en ekstra spiss på måltidet. Et imøtekommende vertskap formidler gjerne historien om hotellet, spisestedet og menyen. 

Tradisjon for storslagne begivenheter

På Fleischer's finner du selskapslokaler til de fleste anledninger. Alt fra små sammenkomster og mellomstore selskap til større begivenheter. Vår, sommer, høst eller vinter - det kompetente vertskapet legger forholdene til rette slik at dere kan fokusere på å nyte den store dagen. 

Ærverdige Restaurant Magdalene kan leies til din spesielle anledning. Med sin historiske atmosfære skaper den et flott preg rundt arrangementet. Dette er lokalet for begivenheter med 50 gjester eller mer, og hele restauranten har plass til 230 personer fordelt på flere langbord. Her er det også muligheter for å sitte i hestesko, rundt småbord eller kongebord.  

Restaurant Seckman ble åpnet høsten 2013, og er klassisk innredd med elegante møbler. Her det muligheter for å sitte rundt flere mindre bord, rundt et langbord eller et kongebord med hovedgjestene i høysete. Det er også laget til med lerret og prosjektor i taket som kan senkes ned dersom man ønsker å vise bilder eller en film. Hele Seckman har plass til en bordsetting i langbord til 45 personer. Seckman kan også deles i to, dersom man ønsker et noe mer intimt lokale. Seckman Vest har plass til 14 personer, og Seckman Øst rommer 20 personer i langbord.

Top Spot er hotellets danserestaurant, og dette lokalet har scene og dansegulv, og en egen bar som vi holder åpen på forespørsel. Her er det lerret og prosjektor om man for eksempel ønsker å vise bilder eller en film. Top Spot kan kombineres med flere lokaler, slik at det blir et stort lokale for den aktuelle begivenheten. Top Spot har plass til 20 personer rundt langbord, 25 personer i hestesko og 25 personer rundt småbord. I kombinasjon med flere lokaler er det plass til inntil 120 personer rundt langbord.

Hotellets to koselige salonger innenfor barområdet i hovedetasjen kan benyttes enten hver for seg eller i kombinasjon. Hjørnesalongen har plass til 10 personer rundt langbord og 20 personer rundt småbord. I Damesalongen er det plass til 10 personer rundt langbord og 16 personer rundt småbord.