Fasaden av Store Ringheim Hotell og Restaurant
Voss

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Å få ny inspirasjon og nyte omgivelsene


Store Ringheim er et unikt boutiquehotell med atmosfære i vakre omgivelser, med seks komfortable rom i de vakre gamle og rustikke bygningene på gården. Her, i de autentiske omgivelsene med utsikt mot fjellene og dalen, byr Store Ringheim på ekte opplevelser og moderne komfort og en meny med fokus på lokal mat og lokale råvarer.

Vakkert beliggende på et gammelt gårdstun på Voss finner du et Store Ringheim. Vertskapet er niende generasjon er niende generasjon på Store Ringheim. Her har det vært drevet jordbruk i over 2000 år, og dagens eiere har stått for en møysommelig konvertering fra landbruk til hotell- og restaurandrift på det gamle tunet. 

Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende, i en atmosfære preget av ro og harmoni. Her bor du komfortabelt, blir servert autentisk kvalitetsmat alt med imøtekommende og personlig service. 

Adresse

Mølstervegen 44
5710 Skulestadmo

Det har sannsynlegvis vore drive jordbruk på Ringheim sidan dei første bøndene slo seg ned her for meir enn 2000 år sidan.

Dei noverande eigarane Svein og Jorunn Ringheim står bak omforminga av tunet frå tradisjonell gardsdrift til hotell og restaurant.

Les soga om Store Ringheim her!

Stemningsfulle rom med lokalt preg på innredningen