Store Ringheim – stedet for de gode opplevelsene!


«I ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine detaljar og ei heilt spesiell atmosfære.»

I vakre omgivelser i et gammelt gårdstun, et «steinkast» fra Voss sentrum, finner du Store Ringheim. Vertskapet er niende generasjon på gården hvor det har blitt drevet jordbruk i over 2000 år. Dagens eiere har stått for en omfattende konvertering fra landbruk til hotell- og restaurantdrift i det gamle gårdstunet.

Store Ringheim er et unikt boutiquehotell med atmosfære, omkranset av høye fjell i kombinasjon med komfort og stil. I de gamle rustikke bygningene på gården finner du 15 unike og komfortable hotellrom med en moderne touch, fordelt på «Gardshuset» og «Reiskapshuset». I den gamle låven ligger Restaurant Flor’n og lokaler for selskap og konferanse. I restauranten kan du nyte jordnære og rustikke måltid, laget fra bunnen av med det beste av lokale & ureiste råvarer.

Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende, i en atmosfære preget av ro og harmoni. På hotellet bor du komfortabelt og du blir servert autentisk kvalitetsmat – alt med en imøtekommende og personlig service.

Ekstremsportsbygda Voss har mange aktiviteter og opplevelser å tilby året rundt, med guiding eller på egenhånd. Med arrangement som Vossajazz, Voss Cup, Osafestivalen, Smalahovetreff osv – så er det ikke uten grunn at Voss også kalles arrangementsbygda.