STORE RINGHEIM HOTEL & RESTAURANT

Bryllup og selskapslokaler

Feiring på Store Ringheim


På Store Ringheim stiger du inn i en annen verden, et hus med sjel, rustikke tømmervegger, fine og unike detaljer, moderne komfort og en helt spesiell atmosfære - som byr på den perfekte rammen for å feire livets begivenheter. Det sjarmerende gårdshotellet på Voss tilbyr alltid feiring i egne rom avskjermet fra andre gjester slik at feiringen kan gå uforstyrret. Det behjelpelige vertskapet er med dere fra start til slutt for å forsikre seg om at feiringen blir akkurat slik dere ønsker. 

 

 

Bryllup i vakre Voss

Store Ringheim er et perfekt sted til å ha både store og små bryllup. Det hyggelige vertskapet vil alltid strekke seg langt for å gjøre den største dagen i livet deres til en minnerik dag. Det skal være 'sutalaust' å ha et bryllup hos Store Ringheim.

Er bryllupet over femti gjester kan dere disponere hele huset uten forstyrrelser av noe slag. Hotellet har maksimalt 89 sitteplasser i ett rom til middagen, totalt 120 sitteplasser. Dere disponerer et eget rom til gaver, og dette kan låses av etter deres ønske og trenger ikke ryddes før dagen etter.

Er ikke værgudene på deres side, har hotellet et stort telt til å sette opp på uteplassen der dere kan nyte velkomsten og ta imot brudeparet.

Vigselen kan foregå på hotellet, andre steder eller i Vangskyrkja fra 1277 – en av de mest romantiske kirkene i landet. I tunet og husene rundt er det mange fine bakgrunner for foto som gir ekstra gode minner om en fin dag. Ta gjerne med fotografen opp hit.

Alle pakkene inkluderer leie av anlegg og lokale, planleggingsmøte, festdekket bord med tøyduker, fine servietter, blomstervaser med blomster, levende lys, servering, musikkanlegg tilrettelagt for spillelister, flygel, servering og rydding og telt ved dårlige værmeldinger (sommer). Eventuelt tillegg er kjøp av drikke etter middagen.

Hotellet har 15 rom med 33 senger i hotellet (mulig med ekstra seng på flere av rommene), og kan også være behjelpelige med å finne overnatting andre steder.

Ta kontakt for mer informasjon og eventuell visning!