STORE RINGHEIM HOTEL & RESTAURANT

Bryllup og selskapslokaler

Selskap & feiring på Store Ringheim


På Store Ringheim kommer du inn i en annen verden, til hus med sjel, rustikke tømmervegger, fine og unike detaljer, moderne komfort og en heilt spesiell atmosfære – som byr på den perfekte rammen for å feire livets begivenheter.

Hotellet tilbyr forskjellige pakkeløsninger ut fra type arrangement, og vertskapet strekker seg alltid langt for å imøtekomme deres ønsker og behov. Om dere ønsker å holde et arrangement i fred og ro, uten andre gjester rundt, så kan dere leie hele anlegget og ha alt for dere selv.

Selskapslokaler i ulike størrelser

I den gamle løa på gården er der lokaler i forskjellige størrelser, som passer til alt frå små og intime selskap til større arrangement; Smalaflor’n, Restaurant Flor’n, Tømmerstovo, og den trivelige Hagestova ute på terrassen i sommersesongen.


Smalaflor’n
, maks 90 personer
Restaurant Flor’n, maks 45 personer
Tømmerstovo, maks 32 personer
Hagestova, maks 40 personer


Ta kontakt for mer informasjon om selskapslokaler og eventuell visning!

Bryllup i vakre omgivelser på Voss

Store Ringheim er et perfekt sted til å ha både store og små bryllup. Det hyggelige vertskapet vil alltid strekke seg langt for å gjøre bryllupsdagen deres til en minnerik dag. Det skal være «sutalaust» å ha bryllupet hos Store Ringheim.

Er bryllupet over 50 gjester, da kan dere få disponere hele huset uten forstyrrelser av noe slag. I det største lokalet, Smalaflor’en, er det plass til maks 90 gjester til middag. Mottakelse kan gjerne foregå ute i hagen eller i Hagestova på terrassen. Dere disponerer et eget rom til gaver, som kan låses av og ikke ryddes før dagen etter.

Vielse kan foregå på Store Ringheim, ute i hagen eller inne på låven om værgudene ikke er tilstede. Det er også mange andre flotte steder i bygden der vielse kan foregå, et av de er i Vangskyrkja fra år 1277 – en av de mest romantiske kirkene i landet.


Store Ringheim tilbyr ulike pakkeløsninger for bryllupsfeiring, der alle pakkene inkluderer; planleggingsmøte, leie av lokale, tillaging, pynt og oppdekket bord med tøyduker, servietter, blomster, levende lys, lydanlegg, flygel, kokk, mat, servering, servitører, opprydding og vask etter festen.

Hotellet har 15 unike og særpregede rom med totalt 33 senger, fordelt på 2 bygninger. Det er mulig med ekstraseng på noen av rommene.

Ta kontakt for mer informasjon om bryllupsfeiring og eventuell visning!