Foto fra Hardanger: @camillahs
Tilbake
#NOEAVDETBESTE

Fotokonkurranse!

Del ditt beste sommerbilde og vinn en 5-dagers rundreise i Norge

#noeavdetbeste


Skal du besøke våre hoteller eller spisesteder i sommer? Del ditt beste sommerbilde med oss på Instagram og bli med i trekningen av en 5-netters rundreise i Norge for to personer!

Vi ønsker oss bilder av:

• Den beste hotellutsikten
• Det beste matbildet fra våre historiske spisesteder
• Ditt beste bilde fra en aktivitet i nærområdet til våre medlemmer
• Din beste kjøreopplevelse  - la deg inspirere på Hubriding.no!


Viser oss hva du mener er det beste Norge har å by på! Det eneste kriteriet er at det skal ha blitt tatt hos eller nært våre historiske hoteller, spisesteder eller historiske skip.


Premie: 
Ender du opp som vinner får du mulighet til å skreddersy din egen 5-netters rundtur hos våre historiske hoteller - med 3-retters middag inkludert! Det eneste du trenger å stille med er egen transport.

Som bonus vil vi også trekke noen heldige vinnere underveis som hver vil stikke av med én valgfri overnatting på et historisk hotell.

Hovedvinneren trekkes fredag 1. september 2023.

Konkurransevilkår og betingelser


Du samtykker til følgende vilkår og betingelser for denne konkurransen når du tagger bildet og/eller sender dem til oss på epost:

• Alle deltakere må selv ha tatt bildene de laster opp, og ha rettighetene til å dele dem. Hvis det er personer på bildet, må du be om deres tillatelse til at bildene kan publiseres. Tillatelse fra foresatte må være forhåndsklarert for barn under 15 år. 


• De Historiske er på ingen måte ansvarlig for krav i tilknytning til et bilde som er publisert på Instagram eller sendt oss på epost med formål å delta i konkurransen. Deltakere er ansvarlige for eventuelle krav som oppstår som følge av bruk av bildet. 


• For å delta må du enten laste opp bilder på Instagram og tagge med #noeavdebeste eller sende på epost til oss: [email protected]. Skriv De Historiske fotokonkurranse i emnefeltet. Husk at du må ha åpen bruker på Instagram for å delta. 


• Konkurranseperioden er 19. juni  – 1. september 2023. Bilder sendt inn etter denne perioden vil ikke bli vurdert. Det vil bli trukket en hovedvinner. og rundevinnere underveis. Vinnerne vil bli kontaktet, samt at bildene blir delt i De Historiskes egne kanaler.


• Vinnerne kåres basert på konkurransens tema, og etter skjønn. Juryen består av medlemmer og representanter fra De Historiske. Vinnerne er selv ansvarlige for å betale eventuell skatt på premiene.  


• De Historiske forbeholder seg retten til å dele alle innkomne bidrag i egne kanaler, som sosiale medier og på dehistoriske.no. Fotograf vil bli kreditert.