Drømmen om storlaksen


Kombiner laksefiske i Orkla med overnatting i de hyggelige stasjonsbygningene på historiske Bårdshaug Herregård

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner du herregårdens private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Kanskje er det nettopp her drømmen om storlaksen skal gå i oppfyllelse?

Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er møblert med en enkel gapahuk og benk. Valdet ligger ca. 4 km fra munningen av elva, og godt fiske kan ofte oppleves i en periode på 2-4 timer etter at floa er på topp. Det selges opp til 6 fiskekort til valdet per døgn.

Stasjonsbygningene er ombygde jernbanestasjoner som tidligere sto plassert langs Norges første elektriske jernbane, Thamshavnbanen. Utvendig ser de tilnærmet ut som de gjorde den gangen, men inni er det lite som vitner om hva de en gang har blitt brukt til, med moderne innredning og nyoppussede baderom. Rommene er ikke av de største, men velutstyrte og hyggelige. Alle rom i stasjonsbygningene har parkering rett utenfor døra, en liten terrasse med sitteplasser, trådløst internett, vannkokere og et lite kjøleskap. Hotellets hyggelige uteområde ligger rett over plassen, likeså restauranten der man får servert frokost og middag. 

Velkommen til noen flotte dager med fiske i Orkla og et hyggelig opphold på Bårdshaug Herregård!


Laksefiskeren inkluderer:
· Overnatting i stasjonsrom
· Fiskekort på hotellets laksevald
· Laksefiske fra kl. 12 ankomstdag til kl. 12 avreisedag
· Tre-retters middag i Restaurant Ministeren eks. drikke
· Egensmurt matpakke
· Påfyll av kaffe/te på egen termos